I se apropie sfârșitul lui Marcel Pușcaș la FCU. Craiova: „Clubul se delimitează de comentariile președintelui”

Iosif Pintilie 09.12.2022, 12:51
I se apropie sfârșitul lui Marcel Pușcaș la FCU. Craiova: „Clubul se delimitează de comentariile președintelui”

FC U. Craiova pare să se desprindă tot mai mult de Marcel Pușcaș. Președintele echipei a dat o declarație care i-a supărat pe șefii echipei, chiar dacă ironiza rivala din oraș.

Marcel Pușcaș s-a luat de Mirel Rădoi, pentru că nu are diploma de bac, imediat după ce acesta a plecat de la echipa rivașă din Craiova. Echipa pe care o reprezintă a anunțat, printr-un comunicat, că se dezice de aceste declarații.

„Fotbal Club Universitatea 1948 se delimitează de comentariile făcute recent în spațiul public de președintele clubului, Marcel Pușcaș, cu privire la antrenorul Mirel Rădoi, acestea reprezentând opiniile personale ale dânsului și nu poziția oficială a clubului nostru”, se arată pe contul de Facebook al celor de la FC U Craiova.

Ce a spus Marcel Pușcaș despre Mirel Rădoi?

Marcel Pușcaș a avut un discurs dur la adresa lui Mirel Rădoi. Președintele lui FC U. Craiova s-a luat, în special, de faptul că Mirel Rădoi este un antrenor fără bacalaureat. Ce a uitat Marcel Pușcaș este că a lucrat în prima parte a sezonului cu un antrenor aflat în aceiași situație: Marius Croitoru.

„Poate că Rădoi, „săracul”, nu e pregătit să antreneze CSU Craiova. El a fost „pregătit” să antreneze doar România!

Versiunea Burleanu & Stoichiță. Cum naiba să înțelegi fotbalul din Europa când confunzi Nyon cu Lyon? Sau când nu știi că poți confunda Teiuș cu Beiuș sau Aiud, cu Abrud. De „Ocne”, nu mai vorbesc. Nu ne-a „înțeles” nici pe noi, pe FCU, și nici pe FC Argeș. ‘Geaba este un fervent apreciator al curentului impresionist, ceasuri, Ferrari, Versace șamd.

Am spus-o și repet: FĂRĂ BAC E GREU! Cu BAC, lumea arată într-un fel, făr’ de el arată în alt fel.

Ca jucător, a inventat pasa înapoi și în lateral in fotbalul românesc. I-a făcut pe portarii proprii, decari. Nu greșea multe pase, nici nu era greu. La fiecare 10 meciuri se lovea cap in cap cu adversarii. Sânge, sânge, vrem sânge! Era dovada supremă de dedicație, de luptător. Nu conta mintea, gândirea, impresiona sângele vărsat. A fost un model al generației celor care n-au văzut fotbaliști. Vai, vai!

Dinu și Boloni au inventat diagonalele și verticalizările. Rădoi a reușit să-i „demonteze” tehnic și mai ales mediatic. Mă refer la percepția unor ziarici ( vorba lui Boanchiș) din aceeași generație cu el, care nu i-au văzut jucând pe predecesori. Se spune că era și „sifonul” perfect. Asta până când și-a văzut banii in căruță. Dinu Păturică ar fi invidios.

E prea plin de el cu banii- n jeb. E prea formă fără fond. A antrenat 10 meciuri în prima ligă și 20 la România. A ajuns imagine, nu și antrenor. Deh, ce face ceasul din om! Mă rog, poate Ferrari, Gucci, Versace, Vuitton. Declinul echipei naționale a început cu inchizătorul Rădoi(2002 -2008).

A fost fără Bac și în teren și în afara lui. Noroc cu Olăroiu, că de la Nădlac încolo nu- l cerea nimeni. Halal, Al-Hilal ș-atât!”, a postat Marcel Pușcaș, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe