I se pregătește debarcarea lui George Ogăraru. Gheorghe Mustață anunță că fostul internațional va fi înlăturat din fruntea Stelei

Moldoveanu Camelia / 06.09.2021, 21:12
I se pregătește debarcarea lui George Ogăraru. Gheorghe Mustață anunță că fostul internațional va fi înlăturat din fruntea Stelei

Gheorghe Mustață anunță plecarea lui George Ogăraru de la CSA Steaua. Liderul galeriei FCSB aruncă acuzații grave la adresa coordonatorului Centrului de Copii și Juniori. Doi antrenori de la club îi bat obrazul fostului fundaș.

Gheroghe Mustață anunță plecarea șefului CCJ

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a făcut declarații uluitoare. Acesta îl acuză pe George Ogăraru că ar fi cerut bani părinților care își duceau copii la antrenamente. Situație uluitoare k a CSA Steaua.

În urmă cu vreo opt luni, pe un canal de YouTube, George Ogăraru se lăuda că aduce mulți jucători, copii, la CSA. Are și obiectiv în contract. Încearcă să facă asta prin orice mijloace. Am aflat că părinții copiilor de la CSA sunt efectiv revoltați pentru că au fost nevoiți să plătească antrenamentele din balon. Toți credeau că e vorba de balonul CSA, doar că este al domnului Dănilescu. Părinții au fost induși în eroare. CSA nu are balon, iar părinții au platit bani să intre în el.

În câteva zile vin și alte vești de la CSA. Înțeleg că în ședințele decizionale, de la nivelul înalt CSA, trebuie să participe numai oamenii cu grade, din armată efectiv. Lumea a fost contrariată că Ogăraru a fost și el prezent acolo. Dacă ministrul află toate aceste lucruri, după celelalte de până acum, nu știu ce se poate întâmpla, dar nu cred că va fi bine“ a spus acum Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, la Radio Sport 1.

George Ogăraru, critic de cei care „l-au făcut mare”

Din luna iulie 2021, George Ogăraru este Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori CSA Steaua. În urmă cu puțin timp, doi antrenori care au activat multă vreme pentru acest club i-au adus acuzații grave fostului fundaș. Mai exact, îl fac responsabil pentru că le-au fost tăiate salariile.

Rodrigo Mușat și Teo Anghelini, căci despre ei este vorba, sunt extrem de dezamăgiți de atitudinea omului din fruntea CCJ. Supărarea enormă este și din cauza faptului că cei doi l-au antrenat pe Ogăraru pentru a deveni un fotbalist de succes. Drept mulțumire, cel din urmă și-a mărit onorariul cu 30%, în timp ce antrenorilor le-a tăiat din salarii.

Zic și eu că am jucat vreo 10 ani pe la Steaua, pe la echipa națională, pe la naționala de juniori. Troi l-a antrenat vreo 8 ani pe Ogăraru, iar eu doi ani. Ăsta e adevărul. Ogăraru probabil e intenționat bine, dar deocamdată aici nu putem face lucrurile ca la Ajax. Bumbescu a fost promotorul la ce e aici, dacă nu făcea el asta probabil nu era nimeni aici, nici eu, nici Troi, nici Ogăraru.

 

El e intenționat bine, dar poate mai puțin cu ăștia bătrâni, deși n-a spus-o el. Așa a crezut Ogăraru, poate așa a crezut că o să fie bine. Să dea Dumnezeu să fie bine cu noii antrenori tineri pe care i-a adus, de unde i-a adus… Noi am încercat să ne facem datoria, am un pic de experiență” , a declarat Teo Anghelin potrivit ProSport.