I se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor ar putea pleca în vară

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.05.2022, 20:12
I se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor ar putea pleca în vară

Subiectul transferului lui Florin Tănase de la FCSB va reveni cu siguranță în actualitate la finalul acestui sezon. Căpitanul formației roș-albastre a fost extrem de aproape să părăsească Liga 1 în vara anului trecut, dar în cele din urmă negocierile dintre clubul lui Gigi Becali și arabii de la Al Ain au intrat în impas.

În ciuda acestei dezamăgiri, Florin Tănase a continuat să aibă evoluții foarte bune și a fost decisiv în parcursul foarte bun din play-off înregistrat de echipa antrenată de Toni Petrea. Florin Tănase a marcat 8 goluri în cele 8 meciuri jucate în faza finală a sezonului din Liga 1 și a reușit și două pase decisive.

Ioan Andone crede că Florin Tănase este pregătit să plece de la FCSB

Astfel, el a ajuns la un total de 19 goluri marcate în acest sezon de Liga 1, dar și de 7 pase decisive. Așadar, mijlocașul ofensiv de 27 de ani are șanse destul de bune să câștige titlul de golgheter al acestui sezon, titlu pe care și l-a adjudecat și în stagiunea trecută.

În acest context, este destul de clar că pe numele lui Florin Tănase vor veni câteva oferte la finalul acestui sezon. El are o clauză de 3 milioane de euro și deci poate semna cu orice echipă care achită această sumă.

Iar oamenii de fotbal din România sunt conviși că ofertele vor veni. Ioan Andone a apreciat că Florin Tănase este pregătit în sfârșit să facă pasul spre o echipă dintr-un campionat puternic al Europei.

El e pregătit de un club bun, să știi că e pregatit! Tănase cred că are aproape 200 de meciuri în liga 1. Tănase e un jucator pregătit să joace afară. Ar putea să joace în Spania, în Italia… că are calitate bună”, a spus acesta potrivit as.ro.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo nu are aceeași părere și despre Octavian Popescu

Pe de altă parte, „Fălcosul” crede că Octavian Popescu, celălalt „motor” al celor de la FCSB din acest play-off, ar trebui să mai aștepte până să facă pasul spre vestul Europei.

„Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul ăsta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer.

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. – dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipă mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul ăsta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai, domnule, să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: `Vezi că ai o ofertă bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!`. Părinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a mai spus Ioan Andone conform sursei citate.

EXCLUSIV. Analiză la sânge a lui Florin Tănase. Mihai Teja are numai cuvinte de laudă: „E un jucător complet”

 

Urmăriți Playsport.ro și pe