Ia o avere dacă vine la Real Madrid! Înlocuitorul lui Zidane și-a negociat un contract „galactic” 

Bordei Radu / 18.05.2021, 16:40
Ia o avere dacă vine la Real Madrid! Înlocuitorul lui Zidane și-a negociat un contract „galactic” 

Ia o avere dacă vine la Real Madrid! Madrilenii știu că despărțirea de Zinedine Zidane îi va costa mult. Și din puncte de vedere sprotiv, pentru că francezul a avut mereu succes pe banca galacticilor, dar și financiar. Nu sunt mulți antrenori de mare valoare pe piață, iar șefii clubului trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Mai ales că cel care ar veni în locul fostului campion mondial va avea o misiune foarte grea. Va trebui să reînceapă reconstrucția echipei dar să și mențină Realul în lupta pentru titlu și Liga Campionilor. Perez pare să își fi stabilit obiectivul principal și a declanșat ofenisva pentru a-l rezolva.

Ia o avere dacă vine la Real Madrid! Înlocuitorul lui Zidane și-a negociat un contract „galactic”

Max Allegri rămâne unul din cele mai importante nume din fotbal, chiar dacă n-a mai antrenat de 2 ani. Antrenorul a arătat ce poate la Milan, dar și la Juventus, unde doar ghinionul l-a făcut să nu câștige Liga Campionilor. A jucat de două ori finala cu torinezii, dar de fiecare dată a pierdut.

Allegri este așteptat la Real Madrid

După ce a luat o pauză, în care a fost pe lista tuturor echipelor mari, italianul este gata să se reapuce de treabă. Presa italiană l-a dat înapoi la Juventus, dar acum a apărut o variantă mai tentantă. Real Madrid este un club care se refuză foarte greu, iar Allegri este ademenit și cu un contract pe măsură. 10 milioane de euro pe sezon ar încasa antrenorul la Real, pentru un contract pe doi ani. Perez este convins că italianul nu are cum să refuze această șansă.

Raul, varianta pe termen lung a madrilenilor

După doi ani de zile, planul madrilenilor ar fi să îi dea o șansă fostului lor mare atacant, Raul Gonzales. Acesta este văzut drept „Guardiola al Realului”, omul care poate să continue munca lui Zidane. Allegri ar asigura succesul pe termen scurt și ar putea să lase o fundație puternică pentru fostul atacant. Acesta a arătat calități la echipa secundă a clubului și, dacă Allegri nu va ajunge la Madrid, poate fi instalat chiar din această vară. Șefii blanco cred că acesta ami are nevoie de puțin timp pentru a acumula experiență.

Totul se va decide după ultima etapă, când Realul poate să cucerească titlul, dacă liderul Atletico se va încurca la Valladolid. Zidane ar vrea să se despartă cu un trofeu important de echipă, cum a făcut și în 2018, când a adus a treia Ligă a Campionilor la rând.