Ianis de Germania. Hagi e pregătit să înfrunte o super putere în Champions League. „Decarul” naționalei se pregătește de transferul vieții

Radu Bordei 07.01.2021, 17:09
Ianis de Germania. Hagi e pregătit să înfrunte o super putere în Champions League. „Decarul” naționalei se pregătește de transferul vieții

Ianis se pregătește de transferul vieții. Nu trece o zi fără ca să apară speculații privind viitorul internaționalului român. Evoluțiile sale din finalul anului, dar și din startul 2021, l-au adus în atenția cluburilor importante din Europa. Steven Gerrard nu l-a lăudat degeaba pe Ianis, este posibil ca Rangers să primească o ofertă în următoarele zile.

Presa din Germania anunță că românul este urmărit atent de RB leipzig, echipă aflată în luptă pentru titlu în Bundesliga. Echipa concernului Red Bull este în criză după ce a rămas fără una din vedetele de abia transferate

Ianis se pregătește de transferul vieții

Trupa din Leipzig a dat o lovitură în această iarnă. Germanii l-au adus pe Dominik Szoboszlai, starul de la RB Salzburg. 20 de milioane a plătit gruparea din Bundesliga pentru maghiar. Acesta este considerat unul din cei mai promițători mijlocași ofensivi din Europa. Leipzig l-a achiziționat pentru creativitatea și capacitatea de a marca. Acesta însă va lipsi aproape două luni, în urma unei accidentări mai vechi.

Julian Nagelsmann

De aceea nemții sunt grăbiți să găsească o nouă soluție, iar Ianis este considerat varianta ideală.

Pleacă în această iarnă?

Ianis este văzut drept înlocuitorul ideal pentru fotbalistul maghiar. Presa germană evidențiază că mijlocașul lui Rangers are aceleași calități. Paote juca și în centru, și pe benzi. Are o viziune bună de joc, poate deschide un meci cu o pasă dar poate și marca. Probabil că nici nu ar costa atât de mult pe cât a costat Szoboszlai.

Julian Nagelsmann este unul dintre antrenorii în vogă din Europa, deci Ianis ar putea evolua și mai tare. Tehnicianul german este văzut drept urmașul lui Jurgen Klopp, un tactician desăvârșit. Antrenorul lui Leipzig îl dorește pe Hagi pentru că se apropie dubla cu Liverpool, din Liga Campionilor. De aceea trupa din Bundesliga încearcă să se întărească în vederea acestei confruntări.

Hagi traversează o perioadă excelentă în carieră

Ianis traversează un moment foarte bun pentru Rangers. Mijlocașul a devenit o piesă vitală îna ngrenajul scoțienilor și este greu de crezut că scoțienii vor accepta să îl cedeze în această iarnă. Mai ales când echipa lui Gerrard este mai aproape decât oricând de primul titlu după o pauză de 10 ani.

Fanii și antrenorul Gerrard nu concep nici ei să se despartă de român. Asta chiar dacă presa speculează în fiecare zi despre interesul echipelor din Italia, Germania și nu numai. totuși, dacă cei de la Leipzig vor înainta o ofertă concretă, s-ar putea să fie una greu de refuzat de Ianis.

Urmăriți Playsport.ro și pe