Ianis Hagi a jucat o oră pe terenul echipei care îl vânează! Rangers remizează cu Lyon și se califică în 16-imi

Robert Zanfir / 09.12.2021, 22:28
Ianis Hagi a jucat o oră pe terenul echipei care îl vânează! Rangers remizează cu Lyon și se califică în 16-imi

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers, în remiza 1-1 de pe terenul lui Lyon. Scoțienii termină grupa pe locul 2 și se califică în 16-imile Europa League. În primăvară, Ianis Hagi ar putea da peste Barcelona, eliminată rușinos din grupele Ligii Campionilor.

Ianis Hagi continuă în Europa League alături de Rangers. Echipa românului a încheiat faza grupelor din Europa League cu un egal pe terenul liderului Lyon. Mijlocașul a avut ocazia să impresioneze. Fosta supercampioană a Franței este una dintre echipele care îl curtează pe fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi a jucat o oră pe terenul echipei care îl vânează! Rangers remizează cu Lyon și se califică în 16-imi

Giovanni van Bronkhorst l-a trimis pe Ianis Hagi pe teren încă din primul minut. Românul a rezistat până în minutul 61, atunci când i-a lăsat locul lui Bacuna.

Ambele goluri ale partidei au fost marcate de oaspeți. C. Bassey a înscris în proprie poartă în minutul 49, după ce Wright a deschis scorul în minutul 42.

Cu 8 puncte, Rangers se califică în 16-imile Europa League. Ianis Hagi și compania ar putea da, în primăvara europeană, peste nimeni alta decât Barcelona.

Catalanii au fost eliminați pentru prima dată după 20 de ani din grupele Ligii Campionilor și vor juca în barajul cu echipele de pe locul 2 din Europa League, pentru calificarea în optimile competiției.

Echipa lui Xavi nu va fi cap se serie, iar una dintre posibilele adversare ar putea fi Rangers.

Florin Niță doar rezervă, Sparta Praga eliminară

Florin Niță a fost doar rezervă în meciul jucat de Sparta Praga cu Brodby, în ultima partidă a grupei. Cehii au câștigat cu 2-0 și termină pe locul 3, la un singur punct sub Rangers.

Pentru gazde au marcat Hancko ’43 și Hlozek ’49.

Galatasaray, ofertă de 7 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Nu doar Lyon este cu ochii pe Ianis Hagi. Potrivit presei internaționale, românul este atent urmărit de Sevilla, AS Roma sau Dortmund. Totuși, cel mai aproape de fiul lui Gică Hagi ar fi Galatasaray.

Echipa lui Fatih Terim ar fi oferit o sumă cu mult mai mică decât prețul de 18 milioane de euro pretins de Rangers pentru a accepta transferul lui Ianis Hagi.

Se pare că turcii au pus pe masă 7 milioane de euro, o sumă considerată de scoțieni mult prea mică.