Ianis Hagi a stârnit furia presei scoțiene după ultima prestație în tricoul lui Rangers! „Suntem îngrijorați! A fost groaznic ce s-a întâmplat”

Radu Bordei 03.08.2021, 22:41
Ianis Hagi a stârnit furia presei scoțiene după ultima prestație în tricoul lui Rangers! „Suntem îngrijorați! A fost groaznic ce s-a întâmplat”

Ianis Hagi stârnește o nouă polemică, în fotbalul scoțian. Un reputat editorialist a ridicat această problemă, după prima etapă. Mijlocașul celor de la Rangers a debutat excelent, cu un gol contra celor de la Livingston. Din păcate pentru român, seara lui s-a terminat mai repede decât se aștepta. Motivul a fost intrarea dură și întârziată a lui Adam Lewis, jucător împrumutat de la Liverpool.

Tânărul era disperat să îl impresioneze pe Steven Gerrard și Ianis a căzut victimă unei intervenții pripite. Românul a fost înlocuit după doar  30 de minute, iar asta a stârnit o reacție, din partea presei care a semnalizat o mare problemă în fotbalul scoțian.

Ianis Hagi este considerat un adevărat magician în Scoția. „Acest gen de jucători trebuie protejați”

Jurnaliștii din scoția sunt de părere că arbitrii nu iau măsuri îndeajuns de dure, ca să descurajeze astfel de faulturi. Iar acest fapt constituie unul din motivele pentru care fotbalul scoțian nu mai produce de mult timp fotbaliști tehnici, care pot face diferența.

Când ați mai văzut fotbaliști scoțieni de creație, care să îți ia răsuflarea cu o fază spectaculoasă? Ianis Hagi are o tehnică pe care nu o întâlnești la niciun scoțian, cu excepția lui Billy Gilmour. Iar românul a fost o victimă a unei intrări dure, care nu a fost sancționată îndeajuns de mult de către arbitru. Astfel de fotbaliști trebuie protejați, iar comisiile ar trebui să se gândească la asta. Este momentul să începe să creem și noi niște Hagi, este de părere Jonny McFarlane

Hagi, doar rezervă cu Malmo, în Liga Campionilor. Idolul fanilor nu a putut fi titular

Pentru Steven Gerrard, calificarea în grupele Ligii Campionilor reprezintă un obiectiv foarte important. Iar managerul englez nu s-a putut baza, din start, pe unul din cei mai în formă din jucătorii lui.

A înscris un gol important pentru noi și să sperăm că lovitura nu este foarte serioasă. Piciorul este puțin umflat acum, dar să sperăm că nu îl va ține departe de teren prea mult. E posibil să piardă meciul de marți, dar noi sperăm să îl avem la Malmo, pentru că important pentru noi, decalrase Steven Gerrard, înainte de partidă.

Ianis Hagi a făcut deplasarea, dar a luat loc pe bancă. Românul speră că lovitura primită nu îi va afecta forma excelentă arătată în ultima perioadă.

Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci, anunțase Ianis Hagi, înaintea sezonului.

Urmăriți Playsport.ro și pe