Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers? Gestul care l-a enervat la culme pe mijlocașul naționalei

Marian Cărăvan 17.12.2020, 13:44
Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers? Gestul care l-a enervat la culme pe mijlocașul naționalei

Ianis Hagi nu are viață ușoară la Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost rezervă în meciul pierdut de echipa sa, 2-3 cu St. Mirren, în Cupa Ligii Scoției.

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers?

Ianis Hagi nu a bifat decât ultimele minute ale meciului din deplasare cu St. Mirren, din Cupa Ligii Scoției. Un meci de coșmar pentru Glasgow Rangers, care a suferit primul eșec după 27 de meciuri fără înfrângere. Echipa la care joacă Ianis Hagi a fost eliminată din competiție de una dintre codașele din Scottish Premiership. Internaționalul român nu a prins decât minutele de final ale confruntării. Intrat pe teren în minutul 84, la 2-1 pentru adversari, Ianis Hagi nu a putut face minuni. S-a încheiat 3-2, chiar dacă golul egalizator al lui Steven Davis din minutul 88, reaprinsese speranțele „protestanților”.

Ianis Hagi se aștepta să fie titularizat de Steven Gerrard, mai ales că și marcase în Europa League, contra celor de la Lech Poznan. Actualul sezon nu arată prea grozav pentru Ianis Hagi. Două goluri și opt pase decisive sunt cifrele internaționalului român în sezonul aflat în plină desfășurare. Deși era om de bază în angrenajul formației scoțiene, Ianis a pierdut primul 11 al lui Rangers. Deja mijlocașul naționalei se vorbește că ar putea reveni în Serie A, campionat unde a evoluat pentru Fiorentina. Sampdoria se bate pentru Ianis Hagi cu Sevilla, Cagliari și cu două echipe din Major League Soccer, New York City FC și FC Toronto.

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers?
Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers?

Glasgow Rangers, lider în campionat

Seria de 27 de meciuri fără înfrângere a fost întreruptă de St. Mirren. Glasgow Rangers, lider în campionat, a suferit primul eșec după această serie fenomenală. Aventura celor de la Rangers în Cupa Ligii Scoției s-a încheiat în sferturile de finală.

„Am primit trei goluri ușoare. Avem două opțiuni acum: ori avem o reacție și folosim dezamăgirea într-un mod pozitiv în următorul joc, ori ne lăsăm doborâți de înfrângere. Treaba mea este să ridic acest grup. Nu am mai simțit asta de mult, așa că este important să reacționăm în maniera potrivită”, a spus Steven Gerrard, citat de BBC.

Rangers e pe primul loc în Scottish Premiership, cu 47 de puncte din 17 meciuri. E urmată la mare distanță de rivala Celtic, cu 34 de puncte, dar din 15 meciuri. Echipa lui Ianis Hagi va juca sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 17:00, cu Motherwell.

Urmăriți Playsport.ro și pe