Ianis Hagi reintră în joc! Veste uriașă primită de fiul lui Gică Hagi

Giosanu Catinca / 28.07.2022, 19:56
Ianis Hagi reintră în joc! Veste uriașă primită de fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi va reveni în curând la antrenamente. Fiul lui Gheorghe Hagi se simte mult mai bine și se simte pregătit să se întoarcă pe terenul de fotbal. Când va reveni jucătorul de națională la antrenamentele scoțienilor.

Calvarul lui Ianis Hagi a luat sfârșit

Ianis Hagi se află de mai multe luni departe de terenul de fotbal, asta după ce s-a accidentat extrem de grav și a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului. Internaționalul român a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Cei de la sport.ro susțin că ”prințul” Ianis s-a recuperat în totalitate și că va reveni în curând la antrenamentele celor de la Rangers.

Când revine fiul ”Regelui” pe gazon

Sursa anterior citată arată că fiul lui Gheorghe Hagi își va realua activitatea începând de săptămâna viitoare. Mijlocașul lui Rangers va înceape pregătirea după un program personalizat în funcție de cât îi permite starea de sănătate, mai scrie sursa menționată mai sus.

Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur.

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte lung. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, conform celor de la as.ro.