Ianis Hagi s-a izolat după ce a fost depistat pozitiv. Gică a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a fiului său

Bordei Radu / 13.09.2021, 08:40
Ianis Hagi s-a izolat după ce a fost depistat pozitiv. Gică a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a fiului său

Moment greu pentru Ianis Hagi. Fiul Regelui a fost depistat cu coronavirus, când se afla în cantonamentul echipei naționale. De aceea mijlocașul nu a evoluat cu Macedonia de Nord și va lipsi și de la Rangers. Ianis Hagi a fost supus unui nou test anti-COVID la Skopje după ce a acuzat ușoare simptome la bolii, dureri de cap.

Chiar dacă efectuase alte teste precedente, acesta a ieșit pozitiv, așa că fotbalistul a fost plasat în izolare. Ianis se află la locuința lui de la București și se simte mai bine.

Ianis Hagi nu a mai suferit niciun simptom și se simte mai bine. Ultimele informații, oferite chiar de tatăl lui

Gică Hagi se pregătește pentru meciul, de luni seară, dintre Farul și Clinceni. Cu toate acestea, Regele și-a făcut timp și a oferit ultimele detalii privind situația lui Ianis. Acesta se află în izolare, la București și așteaptă să poată pleca, în siguranță, în Scoția.

Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament și sperăm să iasă cât mai repede. E ok, acum așteaptă să treacă boala. E acasă, la București, a declarat Gică Hagi, într-o conferință de presă

Început de sezon slab pentru Ianis Hagi. Ratează mai multe meciuri ale celor de la Rangers.

Ianis Hagi nu a avut mult noroc în acest start de sezon. Din cauza unor accidentări și probleme, nu a jucat decât în 6 partide pentru Rangers. Iar acum va lipsi iar, din cauza virusului.

Ianis Hagi nu este disponibil. Am stat de vorbă cu el și mi-a confirmat că nu are niciun simptom, ceea ce este o veste bună. Voi discuta din nou cu el.”, a declarat Steven Gerrard la conferința de presă premergătoare jocului de campionat cu St. Johnstone.

Ianis Hagi a fost una din victimele situației cu care s-a confruntat echipa națională. Mai întâi a fost depistat Dorin Rotariu, la testele efectuate de dinaintea meciului disputat pe Arena Națională. A urmat apoi Ianis Hagi. Tânărul a fost testat pozitiv cu o zi înaintea partidei cu Macedonia de Nord. Vestea a picat ca un trăsnet pentru Mirel Rădoi, care se gândea că îl va putea folosi la meciul contra Macedoniei de Nord, la Skopje. Tânărul jucător a părăsit însă lotul naționalei mari imediat după ce a primit rezultatul la testul pentru depistarea infecției.

Chiar nu îmi dau seama cum s-a întâmplat așa ceva. Au făcut 4-5 teste, totul a ieșit bine. Probabil că a făcut boala înainte și acum este spre final, altă explicație nu am, a declarat și Mirel Rădoi