Ianis Hagi și-a câștigat locul în inimile fanilor scoțieni. Televiziunile s-au strâns în jurul lui după gestul făcut

Giosanu Catinca / 22.10.2021, 12:17

Ianis Hagi (23 de ani) continuă să aibă evoluții apreciate la Rangers. Fiul ”Regelui” fotbalului românesc s-a descurcat foarte bine și la echipa națională de fotbal a României. Tânărul a punctat superb în meciul cu Germania, pierdut de România cu 1-2.

La partida cu cei de la Brondby, din grupele Europa League, Ianis Hagi nu a marcat niciun gol, deși a fost titular. Totuși, evoluția sa a fost una solidă, pentru care a primit nota șapte din partea specialiștilor. La finalul meciului din Europa League, jucătorul de națională a făcut un gest superb pentru un copil.

Ianis Hagi, gest superb făcut pentru un fan

Ianis Hagi are o slăbiciune pentru cei mici. Fotbalistul a făcut un pas important spre calificarea în „16-imile” de finală din Europa League. La finalul partidei, internaționalul român i-a oferit un cadou de neuitat unui copil din tribune.

La puțin timp după fluierul de final al meciului cu Brondby, Ianis Hagi i-a oferit tricoul său unui puștidin tribune. Gestul l-a bucurat enorm pe tânărul fan al echipei lui Steven Gerrard. Copilul a vrut să imortalizeze momentul și s-a fotografiat cu darul primit de la Ianis. El avea la gât un fular al lui Rangers, care se asortează perfect cu tricoul primit de la Ianis.

Mijlocașul a dat tricoul unui copil din tribune

Jurnaliștii au fost pe fază și l-au luat la întrebări pe Ianis Hagi.

Știu ce înseamnă asta pentru acel copil, eram și eu exact la fel. Mă bucur de fiecare zi petrecută cu fanii aici, la Rangers, și din acest motiv dau 100% în fiecare zi. Iubesc să fiu aici.”, a declarat fiul lui Gică Hagi.

Nu e prima oară când Ianis ”își dă haina de pe el”. Mijlocașul român este foarte atent cu cei care îl susțin. Tânărul care împlinește astăzi frumoasa vârstă de 23 de ani a mai dăruit un tricou și la partida România – Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial 2022. După ce a fost schimbat, în minutul 79, celebrul fotbalist i-a oferit tricoul său unui copil din tribune. Mai mult , după ce a înscris golul „tricolorilor” în eșecul cu Germania, 1-2, Hagi jr. a petrecut mai multe minute în parcarea stadionului din Hamburg, unde s-a fotografiat cu suporterii români din Germania.

Și în 2018 Ianis Hagi i-a oferit tricoul de joc unui copil de mingi. La acel moment, el evolua pentru cei de la Viitorul.