„Ianis Hagi trebuie să devină bărbat adevărat!” Ce l-a determinat pe Steven Gerrard să declare asta, după meciul excelent al românului

Robert Zanfir / 24.10.2021, 21:02
„Ianis Hagi trebuie să devină bărbat adevărat!” Ce l-a determinat pe Steven Gerrard să declare asta, după meciul excelent al românului

Steven Gerrard a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi, după meciul excelent reușit de român, în victoria lui Rangers cu St. Mirren, 2-1. Mijlocașul naționalei a scos o lovitură de la 11 metri și a jucat timp de 78 de minute.

Ianis Hagi a fost titularizat pentru al patrulea meci consecutiv de Steven Gerrard. Mijlocașul nu l-a dezamăgit pe legendarul lui antrenor. Internaționalul României, care a impresionat la națională prin golul marcat în poarta Germaniei, a avut o partidă excelentă în deplasarea de la St. Mirren.

„Ianis Hagi trebuie să devină bărbat adevărat” Ce l-a determinat pe Steven Gerrard să declare asta, după meciul excelent al românului

Rangers a fost condusă pe terenul celor de la St. Mirren, în etapa a 10-a din Scottish Premier League. Campioana Scoției a revenit rapid în meci și a egalat în urma unei lovituri de la 11 metri obținute de Ianis Hagi.  Oaspeții au câștigat în cele din urmă cu 2-1, prin golurile lui Roofe și al lui Morelos.

Românul, care a avut un joc consistent, a fost ales de altfel omul partidei și a primit cele mai mari note în presa din Scoția.

Și Steven Gerrrard a ținut să îl laude. Antrenorul a evidențiat creșterea de formă fizică pe care o traversează mijlocașul naționalei.

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului
Steven Gerrard

În urma victoriei de duminică, Rangers a urcat pe prima poziție a campionatului, cu 23 de puncte după 10 meciuri, la trei pași peste Hearts și Dundee.

Rivala Celtic este la patru puncte în spatele lui Rangers.

Cel mai bun jucător al lui Rangers astăzi și jucătorul de la care te așteptai oricând să facă ceva. A obținut penalty-ul din care Roofe a egalat.
Football Scotland, despre Ianis Hagi

Ianis Hagi, la modă în Europa

Ianis Hagi este un nume la modă în Europa. Fiul lui Gică Hagi este pe lista mai multor cluburi mari, iar golul senzațional reușit în poarta lui Ter Stegen, cu Germania, i-a crescut cota exponențial.

Hagi Jr a atras atenția celor de la Borussia Dortmund, care s-au înscris pe lista doritorilor, alături de Sevilla, Lazio sau AS Roma, unde este dorit de Jose Moruinho.