Ianis Hagi, un idol la Rangers. Gică Hagi a dezvăluit cum este tratat fiul său la Glasgow: „A trecut prin toate”

Octavian Vasilescu / 04.04.2022, 12:01
Ianis Hagi, un idol la Rangers. Gică Hagi a dezvăluit cum este tratat fiul său la Glasgow: „A trecut prin toate”

Mijlocașul Ianis Hagi (23 de ani) nu va mai juca în acest sezon după ce a fost operat la genunchiul drept. Tatăl său, marele Gheorghe Hagi (57 de ani), a mers recent la Glasgow și a vorbit acum despre situația internaționalului român.

Gică Hagi spune că Ianis este foarte respectat la Rangers, pentru că muncește enorm. Mai mult decât atât, Ianis se recuperează la o clinică din Olanda în această perioadă, unde a fos trimis de club.

Gică Hagi, discurs sincer cu privire la Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling, din 16-imile Cupei Scoției. Mijlocașul a fost operat după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate. Ianis va sta pe tușă cel puțin până în luna iulie.

Ianis s-a maturizat, a trecut prin toate. A ajuns cel mai bun tânăr jucător la o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă un meci! Am fost acum la Rangers, el este foarte respectat acolo. A avut ghinion, ăsta e riscul meseriei. El se află la o clinică în Olanda, clubul i-a pus la dispoziție acest lucru.

Este încrezător, muncește. Ianis are o calitate bună, nu trebuie împins de la spate, îi place să muncească. Își iubește meseria și muncește. A înțeles că trebuie să muncescă, îi merge bine și a ajuns la un nivel bun. Reprezintă România așa cum trebuie, bravo lui, meritele sunt ale lui”, a spus Gheorghe Hagi, în direct la Pro Arena.

4 goluri și 4 assist-uri a reușit Ianis Hagi în acest sezon la Rangers.

Rangers tocmai a fost învinsă de rivala Celtic, scor 1-2. Celtic s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului după acest succes, cu 79 de puncte. Rangers ocupă locul 2, cu 73 de puncte.

Hagi, invitat la aniversarea lui Rangers

Gică Hagi a fost prezent recent la Glasgow, unde a participat la un eveniment special. Rangers a invitat numeroși fotbaliști de legendă pentru a sărbători 150 de ani de la înființarea clubului.

„Regele” a jucat într-un meci demonstrativ alături de legende precum Luis Figo, Roberto Carlos, Robert Pires, Paul Gascoigne sau Roy Makaay.