Ianis Hagi, un interviu altfel pentru Rangers. A spus totul despre viața sa

Bogdan Solomon 27.03.2023, 10:45
Ianis Hagi, un interviu altfel pentru Rangers. A spus totul despre viața sa

Ignorat de Edi Iordănescu pentru debutul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024, Ianis Hagi a rămas în Scoția, la Rangers și le-a pregătit o surpriză fanilor. Este vorba despre un interviu absolut inedit.

Ianis Hagi, dezvăluiri inedite. A spus totul despre viața sa în interviul pentru Rangers

Mijlocașul de 24 de ani a acceptat provocarea venită din partea departamentului de comunicare al echipei sale, ocazie cu care am aflat, printre altele, ce a făcut cu banii din primul salariu, ce lucruri nu i-ar lipsi din rucsac dacă ar trebui să meargă pe o insulă, dar  și „sportul” la care ar câștiga fără probleme Jocurile Olimpice.

Surprinzător sau nu, acesta a mai dezvăluit că și-ar fi legat destinul de sportul rege chiar dacă n-ar fi avut o carieră de fotbalist profesionist și a vorbit despre animalul cu care i-ar plăcea să fie asemănat, datorită inteligenței de care dă dovadă. Redăm mai jos interviul acordat de Ianis Hagi:

Care ar fi lucrurile pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?

O pungă cu mâncare şi probabil o hartă a insulei.

Dacă ar trebui să te descrii ca pe un animal, ce animal ai fi?

O vulpe, pentru că vulpile sunt inteligente.

Dacă nu ai fi fotbalist, ce altceva ai face pentru a deveni faimos?

Aş fi antrenor de fotbal. Fotbalul tot ar exista în viaţa mea.

Dacă ai putea transforma orice activitate într-un sport olimpic, la care ai avea şansa să câştigi o medalie olimpică?

Probabil la table. Este un joc comun în Balcani.

Ce ai vrea să schimbi la tine?

Mi-aş fi dorit să fiu mai înalt.

Ce ţi-ai cumpărat cu primul salariu?

Două perechi de adidaşi.

Stoichiță anunță revenirea lui Ianis Hagi la națională: „Va fi un pion important”

În altă ordine de idei, Mihai Stoichiță a dat asigurări că Ianis Hagi va redeveni „un pion important” în angrenajul echipei națională din vara acestui an, când sunt programate meciurile cu Kosovo și Elveția, ambele în deplasare. Cu atât mai mult cu cât și campioana Scoției își pune mari speranțe în jucătorul ei.

„Discuții vor fi întotdeauna asupra selecției. Fiecare avem jucători preferați, jucători pe care îi vedem indispensabili la echipa națională. Aici nu e vorba de Gică, nu cred că trebuie să mai reluăm subiectul, e lămurit deja. Discuțiile dintre Ianis și selecționer sunt foarte clare și au fost publicate.

Eu mai spun un singur lucru. Ianis, în vară, va fi un pilon important al echipei naționale. Probabil atunci va fi 100% recuperat și pregătit pentru echipa națională. E un jucător mai mult decât important. Am înțeles că și cei de la Rangers își fac strategia pe unul dintre pilonii principali Ianis Hagi, iar asta e foarte bine. Înseamnă că, în momentul acesta, ei fac tot ce se poate face pentru o recuperare totală a jucătorului și readucerea lui pe teren 100%”, a declarat directorul tehnic al FRF la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe