Ianis Stoica, pe cale să semneze cu altă echipă. Unde plănuiește FCSB să-l împrumute

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 22:46
Ianis Stoica, pe cale să semneze cu altă echipă. Unde plănuiește FCSB să-l împrumute

Ianis Stoica, care aparține de FCSB, este pe cale să revină la Petrolul Ploiești.

În ultimele șase luni, Ianis Stoica a evoluat, sub formă de împrumut, la U Cluj, fără să marcheze vreun gol în cele zece partide jucate.

Ianis Stoica, pe cale să semneze cu Petrolul

Ianis Stoica este pe cale să revină, sub formă de împrumut, la Petrolul, anunță ProSport. Acesta a mai evoluat pentru formația ploieșteană, tot sub formă de împrumut, timp de șapte luni, în perioada iulie 2019 – februarie 2020. Totodată, a activat la Petrolul în perioada junioratului.

Ianis Stoica va fi, cel mai probabil, prima opțiune pentru poziția Under 21 în sezonul viitor, la Petrolul. Din campionatul următor, fiecare echipă trebuie să aibă în teren un fotbalist născut în 2002, iar Stoica este născut fix în același an. Petrolul mai are în acest moment o singură opțiune pentru această poziție, Mario Bratu.

Atacantul, în vârstă de 20 de ani, își dorește să prindă cât mai multe minute de joc, pentru ca, în sezonul 2024/2025, să revină la FCSB și să poată spera la un post de titular.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Ianis Stoica este cotat la 900.000 de euro.

Ianis Stoica, dorit și de FC Botoșani

Valeriu Iftime susține că și-ar dori să-l aducă pe Ianis Stoica la FC Botoșani, doar din postura de jucător liber de contract.

„Nu am mai vorbit de mult cu el (n.r. Ianis Stoica). I-am zis că vreau să îl iau dacă e liber de contract. Dacă vrea să vină, să văd ce zice și Marius Croitoru. Când e vorba de bani, Becali nu pierde niciodată.

Iar se retrage (n.r. Gigi Becali)? Ați învătat toți să faceți mișto de bietul om la necaz. Fotbalul e imprevizibil și de asta e frumos. Doar la englezi și la echipe românești am văzut așa ceva”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Totodată, Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că își dorește să-l „repatrieze” pe Denis Haruț, actualul jucător al FCSB-ului. Însă, conform spuselor sale, această mutare se va realiza doar dacă fundașul va fi lăsat liber de contract și va accepta un salariu cu 50% mai mic decât la FCSB.

„Haruț nu va veni la Botoșani decât dacă îl lasă liber de contract și el va înțelege că va fi plătit cu un contract la jumătate din ce are acum”, a mai spus Valeriu Iftime, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe