Iar i s-a pus pata lui Gică Hagi pe jurnaliști. Ce l-a nemulțumit, din nou, pe omul care conduce Farul Constanța

Olteanu Ștefan 05.11.2022, 08:44
Iar i s-a pus pata lui Gică Hagi pe jurnaliști. Ce l-a nemulțumit, din nou, pe omul care conduce Farul Constanța

Gică Hagi a fost deranjat de o remarcă pe care un reporter a făcut-o imediat după duelul Farul Constanța – CS Mioveni 2-1 și a ținut să îl corecteze pe acesta. Farul s-a desprins din nou în fruntea clasamentului din Superliga, având acum un total de 40 de puncte.

„Nu sunt antrenor! Am fost la început”. Gică Hagi, replică pentru un jurnalist după Farul Constanța – CS Mioveni 2-1

Sub comanda lui Gică Hagi, Farul Constanța merge „ceas” în Superliga și după 17 meciuri disputate conduce detașat clasamentul, cu un total de 40 de puncte.

Victoria de pe teren propriu cu CS Mioveni, obținută cu ceva emoții ce-i drept, l-a ajutat pe Hagi să se desprindă la 8 puncte distanță față de principala urmăritoare, Rapid. Giuleștenii, care nu și-au jucat încă meciul din runda cu numărul 17, au 32 de puncte.

Revenind, însă, la partida Farului cu CS Mioveni, la flash-interviu Gică Hagi a reușit din nou să iasă în evidență. El a fost deranjat în momentul în care un reporter l-a numit, pe lângă manager, antrenor:

„În calitate de antrenor și de manager, vreau să vă întreb cum vedeți situația echipelor românești în competițiile europene?”, a fost întrebarea pe care jurnalistul i-a adresat-o lui Gică Hagi.

Înainte de a-i răspunde la întrebare, Gică Hagi a ținut să îl corecteze:

„Sunt manager, nu antrenor. Antrenor am fost, eram la început”, a răspuns oficialul Farului.

Felicitări pentru Dan Petrescu

În continuare, Hagi a comentat performanța obținută de CFR Cluj în Conference League. Dan Petrescu s-a calificat alături de campioana României în primăvara europeană, după ce în ultimul meci din faza grupelor a învins-o pe FC Ballkani, scor 1-0 pe teren propriu:

„Când mergi în cupele europene, trebuie să ai un lot bun, să ai două echipe, nu contează cu ce prim 11 s-a jucat, trebuie să crezi în toți jucătorii, să faci față în toate competițiile. Felicitări CFR-ului, l-am felicitat pe Dan.

Dacă așa câștigă și aduce performanță, cum să nu-l felicit? Merită din toată inima. Reprezintă România, ne mai face reclamă”.

Referitor la rușinea trăită de FCSB în Conference League, Gică Hagi a transmis:

„FCSB e în formare, au plecat niște jucători, pentru că în România trebuie să vindem, au venit alții. Trebuie să devină o echipă puternică, dar lotul e bun, este pe drumul care trebuie.

Au jucat bine, dar au întâlnit o echipă puternică din Anglia (n.r. West Ham). Au adus jucători buni, au băgat bani mulți”, a încheiat managerul Farului Constanța.

Gică Hagi a mai trecut peste un hop în lupta la titlu. „Este bine pe primul loc, avem oxigen”.

Urmăriți Playsport.ro și pe