Idolul din Giulești nu crede în Rapidul lui Adi Mutu: „Nu aș paria pe ei!”

Robert Zanfir 28.12.2022, 20:11
Idolul din Giulești nu crede în Rapidul lui Adi Mutu: „Nu aș paria pe ei!”

Adrian Iencsi (47 de ani) spune că nu ar paria pe Rapidul lui Adi Mutu, în lupta pentru campionat. Deși admite că CFR Cluj are prima șansă, fostul fundaș din Giulești nu este convins de niciuna dintre pretendentele la titlu.

Cu 38 de puncte, Rapid a încheiat anul pe poziția a patra, la egalitate cu locul trei ocupat de FCSB. Giuleștenii au ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele șase locuri, dar admit că se vor implica în lupta pentru campionat, dacă li se va ivi ocazia. Pentru a crește șansele în anul centenarului, „vișiniii” vor să dea marile lovituri pe piața transferurilor. Playsport a anunțat în exclusivitate că Adi Mutu s-a interesat de contextul în care îl poate aduce pe Denis Alibec sub Podul Grant. Mai mult, Victor Angelescu și Dan Șucu încearcă să îl convingă pe Gicu Grozav să lase Petrolul pentru rivala Rapid.

Idolul din Giulești nu crede în Rapidul lui Adi Mutu

Deși extrem de vizibilă în lumea fotbalului românesc, Rapid încă nu convinge pe toată lumea. Nici măcar pe cei care au lăsat amintiri dintre cele mai puternice în rândul fanilor. Adi Iencsi spune că nu ar paria pe echipa lui Adi Mutu.

„N-aș putea paria pe nimeni! La început, chiar spuneam că CFR nu va mai câștiga campionatul. Dup-aia, pe parcurs, au avut evoluții foarte bune și-n campionat, și în cupele europene.

Au revenit acolo, pe podium, în clasament. Acum, da, pot spune că CFR are un cuvânt foarte greu de spus, dar chiar și-așa nu aș putea paria pe CFR Cluj. Nici pe Farul Constanța. Nici pe Rapid București.

Dacă va fi o diferență destul de mică între primele șase echipe la final (n.r. – sezonului regulat) fiecare echipă are șansa ei”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru Digi Sport.

  • Adi Iencsi a jucat între 1997 și 2004 pentru Rapid, timp în care a cucerit două titluri: în 1999 și în 2003.

Dan Șucu a stabilit viitorul său la Rapid

Despre Dan Șucu s-a spus că ar fi tentat de un loc în politică. Omul de afaceri exclude varianta. Admite că nu are calități pentru a fi politician.

„Exclus! În niciun caz! Nu am niciun fel de dorinţă, niciun fel de ambiţii politice. Nu consider că am nevoie sau că am calităţile pentru a fi politician.

Sunt anumite lucruri care în politică se numesc calităţi, dar eu nu le-aş numi aşa. Aşa ceva e fără sens pentru mine!

Poate părea o matrice, dar nu e cazul. Zero intenţie. Nici măcar o virgulă. Nu-mi place nici ideea”, a spus Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe