Ieșire rasistă a lui Adrian Mititelu jr după meciul câștigat de FC U. Craiova pe terenul Rapidului

Olteanu Ștefan / 10.05.2022, 12:53
Ieșire rasistă a lui Adrian Mititelu jr după meciul câștigat de FC U. Craiova pe terenul Rapidului

Adrian Mititelu jr a avut o ieșire rasistă pe rețelele de socializare, după ce echipa sa, FC U. Craiova, s-a impus pe terenul Rapidului cu scorul de 3-2. Oltenii au fost conduși cu 0-1 pe tabela de marcaj, însă ulterior au revenit și au întors soarta partidei în favoarea lor.

„Gipsy love”. Ce mesaj a transmis Adrian Mititelu jr după meciul câștigat de FC U. Craiova pe terenul Rapidului. Ieșire rasistă a finanțatorului din Bănie

Adrian Mititelu jr a savurat din plin succesul obținut de FC U. Craiova pe terenul Rapidului, scor 3-2, iar la finalul partidei nu s-a mai putut abține și a avut o ieșire rasistă pe rețelele de socializare.

Orgoliile dintre Rapid și FC U. Craiova erau la cote maxime, după ce partida retur din sezonul regular a fost umbrită de mai multe incidente între cele două formații. Duelul din noiembrie 2021, care a avut loc la Mioveni, a dus inclusiv la acordarea unei pedepse dure pentru Adrian Mititelu jr: a fost interzis pe stadioane timp de un an!

Mai mult, între timp, pe banca celor de la Rapid a venit și Adrian Mutu, care în debutul actualei stagiuni a fost antrenor la FC U. Craiova. Astfel, partida de luni seară avea toate ingredientele pentru a fi una incendiară.

Rapid a deschis scorul după doar 8 minute, prin un autogol al lui Diallo, însă ulterior, oltenii au revenit. Compagno a marcat o dublă (44′, 48′) și a răsturnat scorul în favoarea echipei sale. Finalul a fost unul de-a dreptul incredibil. Albu a egalat în minutul 90+2, dar Baeten a dat lovitura în minutul 90+5 și a adus cele trei puncte formației din Craiova.

Imediat după fluierul final, au urmat și câteva incidente. Săpunaru și Paramatti au văzut cartonașul roșu, după ce s-au îmbrâncit pe teren și au continuat conflictul și pe tunelul ce duce către vestiare.

Revenind la succesul formației din Bănie, Adrian Mititelu jr a sărbătorit victoria cu o postare pe rețelele de socializare. Doar că, finanțatorul FC U. Craiova a fost acuzat de rasism.

El a atașat în secțiunea de povești de pe contul său de Instagram o fotografie cu rezultatul final al meciului, dar pe care a scris „Gipsy Love” (n.r. – dragoste de țigan). De asemenea, la poveste a adăugat și melodia Muro Shavo, interpretată de Hara și Tamango.

Adrian Mititelu jr, reacție după Rapid - FC U. Craiova 2-3
Adrian Mititelu jr, reacție după Rapid – FC U. Craiova 2-3

Nicolo Napoli nu e convins că va continua alături de FC U. Craiova

Venit pe banca echipei în ianuarie 2022, Nicolo Napoli a reușit să o mențină pe FC U. Craiova în Liga 1. Rezultatele obținute au fost, de asemenea, încurajatoare: 9 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri.
Totuși, tehnicianul de 60 de ani nu e convins că va continua la Craiova și din sezonul următor.

Am făcut bine faza defensivă, ei n-au avut multe ocazii. Am simțit că nu mergea bine mijlocul, am schimbat și ne-a ieșit, am câștigat.

Echipa a reușit să câștige meciul, am marcat un supergol pe final și am meritat toate cele 3 puncte. Toți au jucat bine de la noi, Bauza, Compagno. Acum, urmează să ne încărcăm bateriile pentru meciul cu Sepsi de runda viitoare.

(despre contractul cu FC U Craiova – n.r.) Aștept, să vedem, să vorbesc cu conducerea, să văd ce se vrea, ce nu se vrea”, a transmis italianul, imediat după succesul cu Rapid.

FC U. Craiova e pe locul 4 în play-out, cu 34 de puncte.