Iftime și Gigi Becali au făcut o nouă afacere. Mihai Roman II vine la FCSB contra unei sume modice

Giosanu Catinca / 29.07.2022, 21:21
Iftime și Gigi Becali au făcut o nouă afacere. Mihai Roman II vine la FCSB contra unei sume modice

Gigi Becali a luat o decizie importantă după ce FCSB a învins formația georgiană Saburtalo Tbilisi și s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League. Latinfundiarul a ajuns la o înţelegere cu patronul echipei de fotbal FC Botoșani. Mihai Roman II va semna cu FCSB contra unei sume modice.

Gigi Becali vrea să-și întărească lotul

Cei de la sport.ro notează că cele două părți au bătut palma, iar fotbalistul celor de la FC Botoșani urmează să bină la București. Aceeași sursă arată că gruparea roș-albastră trebuie să plătească o sumă modestă în schimbul vârfului de la gruparea din Moldova.

Gigi Becali a spus în mai multe rânduri că îi va fi tare greu să susțină bugetul și că nu va mai da bani pentru alte achiziții. El s-a răzgândit după plecatea lui Florin Tănase. Fostul căpitan al FCSB-ului a fost transferat în China, așa că lotul grupării bucureștene avea nevoie să fie întărit.

Jucătorul dorit de Becali ezită să vină la FCSB

Chiar dacă Mihai Roman II va ajunge la FCSB, gruparea din Moldova va putea să-l răscumpere pe fotbalistul român pentru aceeași sumă. Însă clauza este valabilă un singur sezon. Ulterior, situația se va schimba considerabil.

Presa centrală transmite că jucătorul nu își dorește la fel de mult la Gigi Becali să vină la FCSB. Internaționalul român se teme că nu se va ridica la nivelul așteptărilor și că ”va fi luat la bani mărunți” de milionarul din Pipera. Fanii reprezentantei Moldovei sunt de părere că atacantul va profita, totuși, de ocazie și va accepta propunerea în scurt timp.

Atacantul lui FC Botoșani a mai jucat la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul, U Cluj, Turnu-Severin, Săgeata Năvodari, NEC Nijmengen (Țările de Jos), Macabbi Petah Tikva (Israel) și Poli Timișoara.

Ar fi al 10-lea transfer pe axa Botoșani-FCSB

În cazul în care își va da acordul, Mihai Roman II va deveni al 10-lea transfer din ultimii 5 ani realizat pe filiera „Botoșani-București” de către „roș-albaștri”.

Gigi Becali și  Valeriu Iftime au încheiat mai multe afaceri în ultimele sezoane. Latifundiarul a declarat însă că nu toate afacerile au fost de succes. Milionarul din Pipera a reușit să facă profit doar de pe urma unui singur fotbalist adus de la gruparea din Moldova. Concret, este vorba despre Olimpiu Moruțan. Ceilalți jucători aduși de la FC Botoșani sunt: Răzvan Oaidă, Denis Haruț, Cătălin Golofca, Mihai Roman, Malcom Edjouma, Aristeidis Soiledis și Andrei Miron.