Igor Armaș a reacționat după ce a aflat că Gigi Becali l-ar dori la FCSB: „Asta este tot ce pot să spun”

Cosmin Olteanu 06.06.2023, 22:42
Igor Armaș a reacționat după ce a aflat că Gigi Becali l-ar dori la FCSB: „Asta este tot ce pot să spun”

Igor Armaș a reacționat după ce a aflat că Gigi Becali l-ar dori la FCSB.

În ultima perioadă, au apărut mai multe nume de fotbaliști, în spațiul public, despre care se spune că ar fi doriți de FCSB, iar, printre aceștia, se numără și Igor Armaș, fundașul celor de la FC Voluntari.

Igor Armaș a reacționat după ce a aflat că Gigi Becali l-ar dori la FCSB

Igor Armaș susține că nu a fost contactat de nimeni din cadrul FCSB-ului. Totodată, spune că mai are contract cu actuala sa echipă, FC Voluntari.

„Eu am contract cu Voluntari și nu am discutat cu nimeni până acum. Repet, sunt un jucător aflat sub contract, asta este tot ce pot să spun”, a declarat Igor Armaș, pentru ProSport.

Gigi Becali vrea să o întărească pe FCSB

După ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană, Gigi Becali a anunțat că va efectua mai multe transferuri, în această vară, pentru ca echipa sa să se poată lupta atât în competițiile interne, cât și în cele externe.

„Doi fundași centrali și un mijlocaș, un dirijor, care la 2-0 să dirijeze echipa, să dea al treilea și al patrulea gol. Nu bufa-bufa de frică. Și chiar si un atacant! Care nu doar să devieze, ci să țină de minge, să aștepte echipa pe contraatac. Înclin să iau doi fundași centrali.

Avem campionat, cupă, la anul Cupa e mai importantă, joci preliminarii de Europa League. Atunci, dacă rămân și nu fac nicio investiție, vom fi fricoși pe toate planurile. Ori iau jucători liberi, cu salarii de 7-10 mii, ori cumpăr jucători ca să am lot și numeros, și valoros”, a declarat Gigi Becali, recent.

FCSB a terminat sezonul pe locul 2 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte obținute, la șapte lungimi în spatele campioanei Farul Constanța.

Urmăriți Playsport.ro și pe