„Îi bântuie Dan Petrescu prin vestiar”. Analiza „noului CFR” după plecarea „Bursucului” și revenirea lui Mandorlini. Exclusiv

Cosmin Olteanu 17.07.2023, 20:48
„Îi bântuie Dan Petrescu prin vestiar”. Analiza „noului CFR” după plecarea „Bursucului” și revenirea lui Mandorlini. Exclusiv

Analiza „noului CFR” după plecarea „Bursucului” și revenirea lui Mandorlini.

CFR Cluj a învins-o categoric pe Poli Iași, 2-0, în primul meci din noul sezon de Superliga.

Analiza „noului CFR” după plecarea „Bursucului” și revenirea lui Mandorlini

Dacian Varga, fost campion al României cu Unirea Urziceni, a avut numai cuvinte de laudă pentru felul în care s-a prezentat CFR Cluj în fața celor de la Poli Iași. Totodată, fostul fotbalist a remarcat faptul că formația din Gruia a jucat în stilul lui Dan Petrescu, în repriza secundă.

„Ținând cont că s-au schimbat jucătorii și antrenorul… cred că au avut puțin noroc și că au dat de un Iași în care mulți dintre ei nu au realizat că s-a terminat Liga 2. Un joc bun prestat de CFR, cred că încă îi bântuie Dan Petrescu prin vestiar, pentru că, în repriza a doua, au jucat ca în trecut. Au mai multă libertate acum fundașii laterali, pentru că au schimbat sistemul. Un CFR bun”, a declarat Dacian Varga, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Dacian Varga: „Mi-a plăcut Cîrjan”

Totodată, Varga a analizat meciul Rapid – Sepsi, 0-0, remarcând jocul foarte bun al oaspeților. În plus, a vorbit la superlativ despre Cătălin Cîrjan, jucătorul împrumutat de Rapid de la Arsenal.

„Un 0-0 viu, cu ocazii de ambele părți. Îmi place Sepsi, și în Supecupă a jucat bine. Mi-au plăcut, n-au fost timorați. Mi-a plăcut și cum a pus Ciobotariu echipa în teren. De cealaltă parte, mi-a plăcut Cîrjan. S-a văzut diferența când a ieșit. Este un jucător de valoare. L-aș fi văzut la echipa U21. A avut și o ocazie foarte mare de a înscrie”, a mai spus Dacian Varga.

Urmăriți Playsport.ro și pe