Îi bate obrazul lui Gigi Becali! Fostul internaţional care contestă decizia finanţatorului în privinţa lui Marco Dulca

George Drafta 21.10.2022, 10:35
Îi bate obrazul lui Gigi Becali! Fostul internaţional care contestă decizia finanţatorului în privinţa lui Marco Dulca

Marco Dulca a fost unul dintre transferurile făcute de FCSB în această vară. Mijlocaşul a ajuns la vicecampioana României de la Chindia Târgovişte în schimbul a 250.000 de euro.

Însă, fotbalistul de 23 de ani nu şi-a câştigat un loc de titular la formaţia din Berceni. Are doar 3 meciuri ca toitular în campionat pentru roş-albaştri, însă ultimul a fost bifat la sfârşitul lunii august. Dulca a primit o şansă la duelul de coşmar cu Silkeborg din Conference League. Însă din cauza prestaţiei lamentabile a fotbaliştilor lui Dică a intrat şi el în vizorul patronului. Care a anunţat despărţiri în masă de o parte dintzre cei care nu au confirmat la echipă.

Faptul că a fost tras pe linie moartă şi nu a prins niciun minut nici măcar la Arad în Cupa României l-a deranjat pe Cristi Dulca. Tatăl lui Marco a reacţionat, apârându-şi fiul.

„Cum le trăiesc și ceilalți. El e bine, e profesionist, când va fi folosit trebuie să dea totul. Important este să fie sănătos și să poată juca când i se va da șansa. Nu mi s-a părut că a jucat slab când a intrat. Nu o zic din postura de părinte, dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea, dar așa cred că pot să analizez.

Antrenorul face strategia, nu pot să vorbesc în numele lui Dică. Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia ! Dacă ar ceda, ar fi o demonstrație că nu știe să lupte și nu își caută locul în echipă. Trebuie să lupte indiferent de critici și să-și vadă de treabă”, a mărturisit fostul internaţional pentru Pro Sport. 

Cristi Dulca este dezamăgit că fiul său este ocolit la titularizare
Cristi Dulca este dezamăgit că fiul său este ocolit la titularizare

Chindia l-ar vrea înapoi

Pe modelul Vadim Raţă, care s-a întors şi mai repede la Voluntari după transferul lui FCSB, acum fosta echipă a lui Marco Dulca nu ar spune nu unei reîntoarceri a jucătorului la Târgovişte. Marco Dulca a jucat doi ani pentru dâmboviţeni, pentru care a marcat 4 goluri în 74 de jocuri oficiale.

„Luăm în calcul orice variantă, dar acum nu este perioadă de transferuri. Vedem în iarnă ce se va întâmpla! El oricum nu mai poate juca decât pentru Chindia în acest sezon, dacă va pleca de la FCSB, dar este prematur să vorbim acum despre revenirea lui Marco Dulca la Târgoviște.

Știți ce se întâmplă la FCSB și cum sunt lucrurile acolo… poate Marco Dulca va mai juca și prinde câteva meciuri bune… nu se știe niciodată”, au fost vorbele lui Marcel Ghergu pentru aceeaşi sursă.

Urmăriți Playsport.ro și pe