”Îi făcea cu degetul, ziceai că e Grivei. ‘Culcat! Șezi’.” Dezvăluiri noi despre arbitrii din Superliga

Alex Vartolomei 20.09.2023, 11:43
”Îi făcea cu degetul, ziceai că e Grivei. ‘Culcat! Șezi’.” Dezvăluiri noi despre arbitrii din Superliga

FCSB, vicecampioana României, a câștigat la Ovidiu după un penalty controversat transformat de Darius Olaru. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după un contact în careu între Tudor Băluță și Adrian Șut.

Modul în care arbitrul Sebastian Colțescu l-a tratat pe Gică Hagi la partida Farul – FCSB 0-1, după ce tehnicianul campioanei i-a solicitat să revadă faza penalty-ului la VAR, i-a deranjat pe analiștii emisiunii Fanatik, care au comentat comportamentul arbitrului.

”Ați văzut pe mimica și pe buzele lui Gică Hagi? ‘La mine acasă’, îi spune lui Colțescu. ‘Explică-mi de ce ai dat’, i-a mai zis. Și nu vrea el să se ducă la VAR. Eu înnebunesc când ei sunt conștienți că fac niște greșeli, le pot repara, dar au tupeul ăsta, nu că e Hagi, poate să fie oricine, să gesticuleze ei, să facă din mâini: ‘Te trimit afară, gata’. Toți ăștia ai noștri zici că sunt isterici. Ăla afară se duce calm, îi explică. Am fost pe Giulești la un meci, cu Petrolul când a luat Rapidul bătaie, și arbitrul de rezervă îi spunea antrenorului secund al oaspeților care se ridicase de bancă: ‘Vezi că pleci. Pleci. La următoarea pleci’. Îi făcea cu degetul, ăla ziceai că e Grivei. Mai avea să se întoarcă spre bancă și să zică: ‘Culcat. Șezi acolo’”, a declarat Robert Niță.

Fostul internațional Adrian Ilie a fost de acord cu perspectivaa fostului atacant al Rapidului: ”Mă mir cum Colțescu nu i-a dat două palme lui Hagi aseară. Nu știu de ce nu i-a dat două palme când i-a zis să se ducă la VAR”.

Ciprian Marica, despre penalty-ul contoversat

Ciprian Marica, unul dintre acționarii de Farul, a dezvălui că se simte frustrat pentru că Farul a pierdut partida în urma uneei astfel de decizii de arbitraj și a povestit experianța pe care a simțit-o din tribună, în momentul acordării penalty-ului.

”Am fost supărat, dar am dormit. Am experiență și am mai văzut situații de genul ăsta. Suntem supărați pentru că meciul a fost decis de o decizie de arbitraj. Șut nu cade clar din contact. Șut este atins și ulterior simulează. E frustrat pentru că nu cred că FCSB ne-a fost superioară și mă refer pe toată durata partidei. Nu îmi venea să cred când am văzut că se dă penalty. Am crezut că VAR-ul va întoarce faza și că va corecta o eroare de arbitraj. Și tot așteptam, tot așteptam, mi se părea că… și ziceam ‘Nu se poate, nu poate fi penalty la așa ceva’.”, a afirmat fostul internațional pentru Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe