“Îi vrem pe Messi, pe Ronaldo, dar ăsta e bugetul”. Explicațiile lui Rednic după dezastrul de la UTA. De ce a renunțat la aproape un lot întreg

Cristian Stan 01.10.2023, 00:26
“Îi vrem pe Messi, pe Ronaldo, dar ăsta e bugetul”. Explicațiile lui Rednic după dezastrul de la UTA. De ce a renunțat la aproape un lot întreg

UTA a remizat, scor 0-0, contra celor de la FC Voluntari, în etapa cu numărul 11 din Superliga.

Mircea Rednic a fost contestat de suporteri, în urma acestui rezultat, însă tehnicianul îi asigură că echipa va reuși să iasă curând din această pasă neagră.

Mircea Rednic, discurs furibund la finalul partidei cu Voluntari

UTA Arad a făcut un nou pas greșit în campionat, unul care o menține pe locul al 14-lea, cu doar 9 puncte acumulate în 10 partide. Trupa din vestul țării ”a bifat” al patrulea meci fără victorie pe prima scenă, un record  negativ ce i-a determinat pe fani să fie ostili cu Mircea Rednic.

La conferința de presă, antrenorul ce a primit, chiar în această săptămână, undă verde din partea conducerii, Mircea Rednic ”i-a arătat cu degetul” pe jucătorii care nu au mai dorit să continue la Arad și în această stagiune.

Ne-a lipsit golul. A fost o primă repriză bună, în a doua lucrurile au fost mai echilibrate. Trebuie să fim mult mai profesioniști. Jucătorii au venit târziu. Căpușă mi-a zis că încă nu poate să joace. Ofosu e de două săptămâni la echipă, toți au nevoie de minute, de antrenamente. Toți vrem să-i aducem pe Messi, pe Ronaldo, dar ăsta e bugetul.

Mai avem meciul de la Ploiești, după care vom avea o perioadă în care putem să le dăm minute în amicale jucătorilor care au venit. Va mai veni și un atacant săptămâna viitoare, e extracomunitar și durează puțin până ia viza. A semnat deja. Nu-mi fac probleme, toți ne-am dorit să avem mai multe puncte. Pentru moment, asta este situația. Ca atitudine, nu am ce să le reproșez. Normal că mai vin și greșeli, nu avem superjucători, dar ne descurcăm.

Nu e vina domnului Meszar, nu suntem noi de vină. Dintre toți jucătorii la final de contract, niciunul n-a vrut să rămână aici. N-a vrut să accepte un salariu mai mic. Doar doi au acceptat, Benga și Iacob. Li s-a propus, n-au vrut, pentru că aveau salarii mari. Unde s-au dus? S-au dus pentru bani. Asta au vrut. Îi regret pe Otele, Postolachi, Ubbink, Batha, dar ce să facem? S-au cheltuit mulți bani și eu am acceptat filosofia clubului.

Eu am răbdare și înțelegere. Eu zic că avem un grup bun și rezultatele vor veni. Nu vom ajunge la baraj, nu vom retrograda, sunt ferm convins”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe