„Îl pup și îl iubesc, chiar dacă e bărbat”. Nistor, declarația serii după U Cluj – Universitatea Craiova. Ce mesaj le-a transmis oltenilor

Alex Matei 24.09.2023, 00:00

Dan Nistor a intrat de pe bancă și i-a adus lui U Cluj un punct în fața fostei sale echipe, Universitatea Craiova. Nistor a înscris în prelungirile jocului de pe Cluj Arena.

Mijlocașul nu e mulțumit cu un punct. Și le-ar fi dorit pe toate 3! Nistor spune că o schimbare tactică făcută de Sabău la pauză a schimbat ostilitățile pe gazon.

Fostul fotbalist de la CS Universitatea a refuzat să vorbească despre despărțirea de olteni, dar i-a transmis un mesaj finului său, Nicușor Bancu.

„Am avut prea multe probleme de lot, mulți accidentați. În partea a doua am forțat, am făcut niște schimbări. Ne-a zis Mister ceva la pauză, am ascultat de el și ne-a ieșit. Cu puțină șansă și dacă gândeam mai limpede puteam să câștigă și toate punctele. Mergem înainte cu un moral bun și cred că vom arăta mult mai bine de acum înainte.

Când ai asemenea suporteri de partea ta, e greu să nu joci bine, să nu te dăruiești. M-am văzut cu Bancu, îl pup și îl iubesc, deși e bărbat. E fimul meu! Nu mai vreau să vorbesc despre plecarea mea de la Craiova, dacă așa au considerat cei de acolo, așa s-a întâmplat. Am fost la un pas să câștigăm campionatul, la un pas să ne calificăm într-o cupă europeană. Atât am putut eu în momentul acela, sper ca cei care sunt acum să câștige campionatul”, a spus Nistor la Digisport.

Golul marcat de Nistor cu Universitatea Craiova

Urmăriți Playsport.ro și pe