Îl vrea Becali la FCSB? „E deștept și e bun fotbalist”. Ce l-a impresionat pe patronul FCSB

Ioan Valentin Oprea 21.09.2023, 13:50
Îl vrea Becali la FCSB? „E deștept și e bun fotbalist”. Ce l-a impresionat pe patronul FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe un căpitan din Superligă. Patronul de la FCSB a lăudat evoluţia din teren a lui Valentin Ţicu şi a apreciat, de asemenea, şi declaraţiile oferite de acesta la finalul partidei CFR – Petrolul 1-0.

Meciul din Gruia s-a încheiat cu scandal. Oaspeţii de la Ploieşti au contestat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs şi i-au reproşat centralului din Carei neacordarea a două lovituri de pedeapsă. După fluierul de final al întâlnirii de la Cluj, Ţicu a acuzat, voalat, că Istvan Kovacs le face jocurile alb-vişiniilor.

A câștigat FCSB duminică și cred că trebuia să câștige și CFR în seara ast”a, s-a limitat să spună jucătorul în vârstă de 23 de ani.

Gigi Becali, numărul unu de la actualul lider al Superligii, nu a ratat ocazia să comenteze declaraţia lui Ţicu. Latifundiarul din Pipera a spus că fotbalistul Petrolului este unul inteligent şi a lăudat, de asemnea, calităţile dovedite de acesta în prima divizie.

Ai văzut ce a zis Țicu? Bă, ce deștept Țicu ăsta. Voalat. Și deștept și bun fotbalist. E fotbalist, da!”, a declarat Becali, la Fanatik.

Nu a debutat încă la naţionala mare

Fost component al naţionalei Under 21 a României, Ţicu a făcut pasul spre prima reprezentativă în iunie 2023. Acesta a fost convocat de urgenţă de selecţionerul Edi Iordănescu în cantonamentul de la Mogoşoaia, dar nu a fost trecut pe foaia de joc pentru meciul de la Lucerna, cu Elveţia.

A evoluat, în schimb, pentru România U21 la Europeanul din vară, găzduit, în tandem, de ţara noastră şi Georgia. Căpitanul Petrolului a fost integralist în ultimele două meciuri din grupă, cu Ucraina şi Croaţia.

Naţionala condusă la acea vreme de Emil Săndoi nu a putut să obţină biletele pentru sferturi, deşi a primit întăriri de la prima reprezentativă. Cu Ţicu şi Screciu pe teren, tricolorii au încheiat grupa cu un sigur punct, fără niciun gol marcat, iar cel mai remarcat fotbalist a fost portarul Ştefan Târnovanu.

Gigi Becali nu a precizat dacă Ţicu reprezintă o ţintă pentru FCSB, însă a transmis, pe de altă parte, că este posibil ca gruparea roş-albastră să mai aducă întăriri pe postul de atacant. Reponsabil pentru a găsi un vârf în Africa de Sud este impresarul Florin Vulturar.

Urmăriți Playsport.ro și pe