Ilie Dumitrescu a anunțat ce o să se întâmple când o să îl vadă pe Dan Petrescu, după ruptura dintre cei doi

Dragos Stefanescu 04.07.2022, 12:39
Ilie Dumitrescu a anunțat ce o să se întâmple când o să îl vadă pe Dan Petrescu, după ruptura dintre cei doi

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au avut o relație de prietenie încă din anii copilăriei. De ceva timp însă, cei doi foști mari internaționali au rupt orice legătură. Totuși, Ilie Dumitrescu suține că încă există mult respect între el și Dan Petrescu, cu care va vorbi atunci când o să se întâlnească.

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu se respectă în continuare. Cei doi nu-și mai vorbesc însă de ceva timp

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au avut o relație de prietenie din perioada copilăriei. Cei doi foști mari internaționali au fost colegi la Steaua încă din vremea junioratului. În ciuda relației îndelungate de prietenie, de curând cei doi au avut mai multe diferende. Totul a culminat cu momentul în care Ilie Dumitrescu l-a criticat la TV pe tehnicianul CFR-ului după meciul cu FCSB din ultima etapă a sezonului trecut din Liga 1.

Recent, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că nu mai vorbește cu Dan Petrescu, chiar dacă amândoi fac parte dintr-un grup de Whatsapp în care se mai află Gică Hagi și Gică Popescu. Totuși, fostul mare atacant a admis faptul că între el și Petrescu există un mare respect. Mai mult, Dumitrescu a explicat că va sta de vorbă cu Petrescu dacă se vor întâlni.

Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de 1 leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta.

O relație de respect a rămas (n.r. cu Dan Petrescu), dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Dumitrescu și Stelea, moment amuzant la tragerea la sorți a Superligii

În cursul zilei de vineri a avut loc tragerea la sorți pentru sezonul competițional 2022/2023. Cu această ocazie, oficialii LPF au anunțat că din sezonul viitor Liga 1 se va numi Superliga.

În cadrul acestui eveniment au fost invitați Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea. Cei doi foști mari internaționali au ajutat la extragerea bilelor din urne. La un moment dat, Ilie Dumitrescu a avut reale probleme cu una dintre bile, nereușind să o desfacă. În ajutorul său a sărit imediat Bogdan Stelea. În ciuda staturii sale imunătoare, cel poreclit ”Arnold” nu a reușit să deschidă bila cu pricina. Stelea a găsit însă rapid soluția și a spart cu podul palmei bila buclucașă, stârnind hohote de râs în sală. Ulterior, el i-a înmânat lui Ilie Dumitrescu biletul scos din bila respectivă, pe care era scris numele echipei Petrolul Ploiești.

Urmăriți Playsport.ro și pe