Ilie Năstase, pensionar modest în România! Ce pensie are fostul lider mondial

Pintilie Iosif 26.11.2022, 07:48
Ilie Năstase, pensionar modest în România! Ce pensie are fostul lider mondial

Ilie Năstase este unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria României. Fostul lider al clasamentului ATP are grad de gerenal în reervă, dar pensia pe care o primește este una mică.

Pensia minusculă pe care o primește Ilie Năstase

Acesta susține că primește de la stat o pensie de 1.345 de lei. A ținut swă facă aceste precizări deoarece este acuzat total că primește sume mari de la stat. În același timp, el spune că este gata să renunțe la această pensie.

„Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea.

Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale. M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația„, a spus Ilie Năstase pentru playtech.ro.

Ilie Năstase i-a dăruit o limuzină de lux Ioanei

Ioana Năstăse și iubitul ei, Ilie, nu sunt în cea mai bună perioadă. Cei doi trec printr-o perioadă dificilă, după ce s-au acuzaqt reciproc că au dispărut. Una peste alta, Ilie speră că un cadou va regla situația dintre cei doi.

Fostul jucător de tenus a băgat adânc mâna în buzunar și a scos 100.000 de euro. Cu acești bani, ”Nasty” i-a cumpărat o mașină, marca Range Rover. Cadoul vine la doar câteva zile după ce Ilie Năstase și-a vândut o casă, dar și la câteva zile după ce a fost prins beat la volan.

Ioana și Ilie Năstase, la cuțite

Ioana a fost acuzată de Ilie Năstase că ar fi dispărut cu 2 milioane de euro. Fostul tenisman susține că nu mai știe nimic de ea.

Soția lui Ilie Năstase a răspuns acestor acuzații printr-o postare pe Facebook. Ea susține că soțul ei știe unde se află și știe, de asemenea, tot ce a facut în ultimele zile.
Mai mult, Ioana Năstase acuză că Ilie Năstase i-ar fi filmat mașina și casa, în încercarea de a o urmări. De altfel, ea spune că nu ea a dispărut de acasă, ci Ilie, care și-a luat rucscul și a plecat.

„Bună dimineață. În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mășinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.
În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat.

Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim. Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a scris soția lui Ilie Năstase pe Facebook.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe