Ilie Năstase, prins în pat cu o tânără de 19 ani. A urmat o ceartă și un divorț din care fostul număr 1 mondial a ieșit șifonat

Catinca Giosanu 05.02.2023, 09:51
Ilie Năstase, prins în pat cu o tânără de 19 ani. A urmat o ceartă și un divorț din care fostul număr 1 mondial a ieșit șifonat

Ilie Năstase a fost un mare cuceritor la viața lui. Fostul mare tenismen, primul număr 1 ATP din istorie, nu a ascuns niciodată faptul că a avut mai multe relații decât căsnicii. Prin patul său au trecut foarte multe femei, însă doar una i-a pus capac. Este vorba despre o femeie celebră pe care a iubit-o enorm și de care a divorțat din cauza unei tinere de 19 ani.

Ilie Năstase, prins pe picior greșit

Ilie Năstase se laudă nu doar cu performanţele obţinute de-a lungul timpului din sport, ci şi cu un palmares impresionant la capitolul femei. Fostul mare tenismen a povestit în cartea sa autobiografică că a avut în jur de 2.500 de femei. Dintre acestea, doar pe cinci putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci pe ele le-a dus în faţa ofițerului de stare civilă.

Fostul star al tenisului mondial a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018), iar acum se iubește cu Ioana Simion. Pe cea de-a treia soție se spune că a înșelat-o cu mai multe femei. Una dintre ele avea doar 19 ani la momentul la care a fost surprinsă în compania lui Nasty.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a aflat despre cele petrecute și nu a putut suporta o asemenea umilință. Ea a decis să pună capăt căsniciei și nu regretă pasul pe care l-a făcut, chiar dacă au doi copii împreună.

A urmat un scandal monstruos

Amalia Năstase i-a fost alături 14 ani fostului mare tenismen. Ea nu credea că se va ajunge la divorț, însă mariajul a fost rupt după ce s-a aflat că Ilie Năstase a avut o aventură cu tânăra de 19 ani. Fostul număr unu mondial a ieșit foarte șifonat din scandalul ce a urmat.

Înainte de a înainta actelede divorț, Amalia i s-ar fi plâns bunei sale prietene, Dana Budeanu, de infidelitate soțului, conform Libertatea.

Fosta soție a marelui jucător de tenis a continuat să vorbească cu Ilie Năstase chiar și după ce divorțul a fost pronunțat. Ea nu îi poartă ranchiună lui Nasty, iar el are grijă ca celor două fiice pe care le au împreună să nu le lipsească nimic.

Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar. Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare. Pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult.”, spunea Amalia Năstase, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe