Ilie Poenaru e gata să mai vândă un jucător. Se află pe lista de priorități a Universității Craiova

Octavian Vasilescu / 04.08.2022, 22:53
Ilie Poenaru e gata să mai vândă un jucător. Se află pe lista de priorități a Universității Craiova

UTA Arad ar putea să-l piardă pe mijlocașul Desley Ubbink (29 de ani) în această perioadă de mercato.

Antrenorul Ilie Poenaru (45 de ani) a recunoscut faptul că Ubbink este afectat din punct de vedere mental, pentru că se află pe lista celor de la Universitatea Craiova.

Ilie Poenaru, gata să renunțe la Desley Ubbink

Poenaru a spus că vrea la UTA numai jucători care sunt dispuși să dea totul pentru echipă:

„Pentru Ubbink poate a fost acea ofertă de la Craiova care încă persistă. Jucătorul, din punct de vedere mental, este afectat, drept dovadă este că s-a accidentat tocmai pe fondul acesta. Pentru că, dacă ne uităm puțin și luăm puțin CV-ul lui Desley, cred că observați că peste tot pe unde a fost nu a stat mai mult de un an. Și cred că el se adaptează doar un an la echipele la care joacă.

Acum, că a apărut oferta de la de la Craiova din nou sau cred că ea nici nu a dispărut, se pare că el este – poate – cu gândul acolo.

Dar, trebuie să înțeleagă atât el, cât și ceilalți jucători mai vechi, că atunci când au venit clubul i-a ajutat și pe ei. Poate, la rândul lor au ajutat, dar clubul nu a făcut performanță, clubul doar a cheltuit. Trebuie să înțeleagă că și ei sunt datori, orice jucător care este aici este dator clubului. Atât ei, cât și noi, ca și staff, cu toții suntem și vom fi datori acestui club care ne oferă o șansă.

Ne oferă o șansă să ne creăm un CV și noi trebuie să muncim pentru asta. Trebuie să răsplătim atât clubul, fanii și orașul pentru ceea ce facem noi. Vor să plece, ok, să fie plătiți la adevărata lor valoare și nu la suma care se oferă. Știiți cum e în fotbal, dragoste cu sila nu se poate”, a transmis Ilie Poenaru, conform ProSport.

Desley Ubbink se află din 2021 la UTA Arad. El a strâns 42 de meciuri pentru UTA, unde a înscris trei goluri și a livrat cinci pase decisive.

Ubbink este dorit la Craiova de antrenorul Laszlo Balint, iar mutarea s-ar putea realiza în curând.