Ilie Poenaru nu şi-a menajat jucătorii după eşecul în faţa roş-albaştrilor: „Nu-mi place ce am văzut astăzi”

George Drafta 17.10.2022, 00:28
Ilie Poenaru nu şi-a menajat jucătorii după eşecul în faţa roş-albaştrilor: „Nu-mi place ce am văzut astăzi”

Antrenorul celor de la UTA nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce echipa sa nu s-a ales cu nimic în urma  deplasării de la Bucureşti.

Iar Benga & Co au ajuns la 4 meciuri fără  victorie în campionat.

Îmi doream mult mai mult de la acest meci. Am crezut că putem continua meciul cu CFR. Am fost temători, am stat prea jos, i-am lăsat să vină. Am avut momente bune de joc, i-am presat, doar că am luat decizii greșite: mai facem un dribling în plus, nu șutăm. Nu am avut concentare și nu am mai pus acea presiune din meciul cu CFR-ul.

Sunt și nemulțumit de anumiți jucători care intră și nu dau randamentul așteptat. Știam că au probleme pe faza defensivă, pe faza de apărare. Nu sunt mulțumit, le-am spus-o și lor pentru că nu-mi place ce am văzut astăzi. Îmi doresc mult mai mult și vreau ca echipa să arate precum cu CFR-ul, meci de meci. E ok, pierzi, dar vreau să joci să-ți creezi ocazii.

Le-am spus că nu are importanță cu cine jucăm, trebuie să jucăm. Avem valoare, avem calitate, avem jucători cu experiență în vestiar care trebuie să arate ceva. Dacă vor. Dacă nu, vom trage linie, vom analiza și vom lua niște decizii. Așa nu se mai poate”, a tunat tehnicianul la interviul de la finalul întâlnirii.

Keşeru nu a mai fost titular la UTA din etapa 3-a
Keşeru nu a mai fost titular la UTA din etapa 3-a

Keşeru, primul gol pentru UTA

Vârful de atac al bănăţenilor nu s-a bucurat pentru prima sa reuşită din acest sezon. Orădeanul a punctat chiar împotriva roş-albaştrilor, pe final de meci. Poenaru a contat pe el doar în ultima parte a jocului, aşa cum se întâmplă de mai multe etape încoace.

„Avea nevoie de acest gol, dar, atât de la el, cât și de la alții, am așteptări mari. Mai erau jucători care acuzau probleme medicale și am așteptat să văd ce se întâmplă, pentru că nu mai aveam schimbări. Sunt dezamăgit, supărat, nu am făcut cel mai rău joc, dar putea mai mult. Au fost momente bune în care am dominat FCSB-ul, dar degeaba am presat dacă nu ne-am creat ocazii, dacă nu luăm cele mai bune decizii.

Avem obiectiv Cupa României, vrem să mergem mai departe, vrem să luăm punte. Vom vedea, am avut ceva probleme medicale. Important este să ne refacem cât mai repede, deoarece avem doar două zile la dispoziție și vom vedea. Nu este vorba de revanșă. Avem trei meciuri, trebuie să luăm puncte. Trebuie să câștigăm meciul. Nu contează cine joacă, trebuie să abordăm altfel meciul, cu o altă atitudine, cu o altă dorință”, a încheiat Ilie Poenaru.

Urmăriți Playsport.ro și pe