Imagini șoc la Toronto cu rivala româncei Simona Halep. Cum s-a prezentat la teren după ce a fost supusă unui val de critici

Giosanu Catinca / 11.08.2022, 00:18

Simona Halep a reușit să treacă de chinezoaica Shuai Zhang în turul 2 al turneului de la Toronto (Canada). În turul următor, ea va da peste una dintre următoarele jucătoare: Paula Badosa (locul 4 WTA), Petra Kvitova (locul 24 WTA), Jelena Ostapenko (locul 17 WTA), Jessica Pegula (locul 7 WTA).

Sportiva din Letonia a fost ironizată în mediul online din cauza ținutei pe care a purtat-o în primul tur. Cum a apărut rivala Simonei Halep.

Jelena Ostapenko, ironizată de fani după evoluția de la Toronto

Sportiva aflată pe locul 17 WTA a evoluat în primul tur de la Toronto într-un echipament care a provocat o avalanșă de reacții. Jucătoarea profesionistă de tenis a fost ironizată pe rețelele sociale pentru echipamentul purtat.

Rivala Simonei Halep a optat pentru un echipament sportiv cu imprimeu animal print. Tricoul este confecționat dintr-un material lejer de culoare roz. Ea a asortat și o șapcă roz la această ținută.

Cum a apărut îmbrăcată rivala Simonei Halep

În al doilea meci de la Toronto, letona a purtat același echipament ca la debutul la Rogers Cup. Acesta a fost produs de o companie din țara în care ea s-a născut.

Cine este cea mai controversată jucătoare de tenis de la noi

De la noi din țară, cea mai controversată jucătoare de tenis este fiica unui procuror. Este vorba despre nonconformista Andreea Prisăcariu. Aceasta a fost în nenumărate rânduri criticată pentru ținutele cu care s-a afișat la turneele de tenis la care a participat de-a lungul timpului.

Fostă campioană naţională la juniori are peste 20 de tatuaje. Ea a povestit, în cadrul unui interviu, că niciunul dintre acestea nu a fost făcut la întâmplare.

Lupul de pe braţul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărţit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraţ am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic şarpe pe ceafă. Pe glezne mai am nişte stele şi o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine.

”Vreau să fiu o mireasă tatuată”

Sportiva născută la Iaşi a dezvăluit, totodată, că își dorește să fie o ”mireasă tatuată”.

N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aştept să fiu o mireasă tatuată.”, a mai spus controversata sportivă.