Imagini șocante la Raliul Croației. S-au luat la bătaie pe traseu, cu doar câteva secunde înainte ca mașina să „zboare” pe lângă ei

Catinca Giosanu 29.04.2023, 12:30
Imagini șocante la Raliul Croației. S-au luat la bătaie pe traseu, cu doar câteva secunde înainte ca mașina să „zboare” pe lângă ei

Doi bărbați s-au luat la bătaie în timp ce asistau la Raliul Croației. În altercație au intervenit și alți indivizi, care au încercat să potolească spiritele, însă lucrurile au degenerat, iar cei implicați au ajuns în cele din urmă pe traseul de concurs. Cum s-a terminat totul, aflați din paragrafele de mai jos.

Bătaie în toată regula la Raliul Croației

Un incident violent s-a petrecut la Raliul Croației. Doi indivizi s-au luat la bătaie pe traseu, cu puțin timp înainte ca mașina să „zboare” pe lângă ei.

Cei doi bărbați s-au dat la o parte din mijlocul drumului cu doar câteva secunde înainte ca o mașină de curse să treacă prin acea porțiune de traseu, potrivit TPortal.

A fost nevoie de intervenția altor persoane pentru ca spiritele să se liniștească. Însă oamenilor nu le-a fost ușor să îi oprească pe cei doi indivizi. Scandalul a încetat abia după intervenția mai multor stewarzi, care fuseseră anunțati prin stație „Atenție, vine mașina”, oamenii au fost scoși de pe drum, cu câteva secunde înainte ca o Toyota GR Yaris să treacă cu viteză maximă pe lângă ei.

”Actorii acestor scene și-au pus viața în pericol”

Reprezentanții Comitetului de Organizare WRC Croatia Rally 2023 au oferit o reacție cu privire la cele întâmplate. Oficialii nu sunt de acord cu cele întâmplate. Ei au spus că, prin comportamentul lor iresponsabil, cei doi scandalagii le-au pus viața în pericol tuturor celor care se aflau la fața locului.

Condamnăm ferm comportamentul persoanelor iresponsabile prezentate în videoclip. Aceste scene nu înfățișează în niciun caz adevărata comunitate de fani care urmărește cu pasiune sporturile cu motor și cursele cu motor. Prin comportamentul lor iresponsabil, actorii acestor scene nu și-au pus doar viața în pericol, ci și oficialii, voluntarii de competiție și echipele.“, se arată într-un comunicat transmis de Comitetul de Organizare WRC Croatia Rally 2023.

Personalul oficial și voluntarii noștri au făcut totul, riscându-și viața, pentru a preveni și a asigura drumul. Am depus un proces-verbal și am solicitat ca toți cei implicați să fie depistați și sancționați cel mai aspru. Scene ca aceasta și oamenii care se comportă astfel pur și simplu nu au și nu ar trebui să aibă loc la evenimentele noastre sportive sau de-a lungul rutelor competitive.”, au mai declarat organizatorii.

Urmăriți Playsport.ro și pe