Unul dintre cei mai buni sportivi din țară, băgat în spital după ce a fost bătut în stradă. Motivul altercației e incredibil: „Din cauza ta”

Alex Matei 03.05.2023, 11:00
Unul dintre cei mai buni sportivi din țară, băgat în spital după ce a fost bătut în stradă. Motivul altercației e incredibil: „Din cauza ta”

Unul dintre cei mai buni sportivi din țară s-a ales cu răni grave după ce a fost implicat într-un scandal de proporții. Rusul a fost transportat de urgență la spital. Concluzia medicilor i-a îngrijorat pe fani.

Alexei Șved, implicat într-un scandal de proporții

Un scandal de proporții a izbucnit la Moscova, după ce un grup de tineri a pierdut la pariuri sportive. Păgubiții au ales să își verse nervii pe Alexei Șved, despre care se spune că ar fi unul dintre cei mai buni baschetbaliști din Rusia.

Agresorii i-au reproșat sportivului că din cauza lui au pierdut banii la pariuri, transmite portalul Sports. A urmat o bătaie în toată regula.

Baschetbalistul rus Alexei Șved a fost lovit fără milă de 8 indivizi. Șved a fost pus la pământ numaidecât. Când a căzut, el s-a lovit cu capul de asfalt. Întreaga scenă s-a petrecut în fața unui local din Moscova.

„Din cauza ta am pierdut la pariuri”

Cei opt indivizi care au spus că au pierdut sume importante la pariuri din cauza jucătorului legitimat la ȚSKA Moscova l-au lovit de mai multe ori pe impunătorul sportiv. Ei nu s-au oprit nici măcar după ce baschetbalistul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

Mai mulți tineri beți l-au așteptat afară. Alexei, o persoană liniștită de fel, a încercat să discute cu ei. Din păcate, huliganii au pornit o bătaie, 5 la 1. Doar Dumnezeu l-a ajutat să supraviețuiască. A fost o minune. Poate l-a ajutat și faptul că era sportiv profesionist, într-o formă fizică bună.”, a declarat Obrach Fimir, impresarul lui Alexei Șved.

Cei care au asistat la scena petrecută în fața loculului din capitala Rusiei s-au speriat cumplit când au văzut că Șved s-a lovit cu capul de asfalt. Au sunat imediat la numărul unic de urgență. Ambulanța a sosit destul de repede, dar verdictul medicilor nu a fost unul îmbucurător.

Rudele familiei lui Șved își fac griji pentru sănătatea baschetbalistului. El a suferit o fractură a osului temporal. În același timp, s-a ales cu o leziune cranio-cerebrală deschisă, o fractură a bazei craniului și amnezie retrogradă. Toate acestea au dus la pierderea memoriei lui Șved.

Urmăriți Playsport.ro și pe