Imagini unice cu moștenitorii imperiului Țiriac. Povestea lui Noah și Alexandru

Moldoveanu Camelia 27.08.2021, 07:45

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cât de mult seamănă cu Alexandru Țiriac! Ileana Lazariuc se bucură de o vacanță de lux în compania celor doi copii. Alexandru și Noah s-au schimbat foarte mult.

Cele mai recente fotografii cu nepoții lui Ion Țiriac

Alexandru Țiriac (Ion Ion) și Ileana Lazariuc au divorțat, în mare secret, în anul 20017. Ruptura a avut loc după 17 ani de relație și au preferat să rămână foarte apropiați după ce au semnat actele de divorț. Din iubirea celor doi s-au născut: Alexandru, pe data de 7 martie 2008, și Nicolas Noah, pe 19 iunie 2009.

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac se bucură de timpul liber alături de cei doi băieți ai ei. Vacanța de lux în Elveția a fost prilejul ideal pentru ca fiul cel mare, Alexandru, să posteze câteva poze cu el și cu fratele lui, Nicolas Noah, pe Instagram. Cei doi băieți au crescut foarte mult și se bucură de frumusețea ambilor părinți. Tot din vacanță, Ileana Lazariuc și-a bucurat urmăritorii cu o fotografie în care nu putea altfel decât să fie superbă.

Ileana Lazariuc, interdicție pentru Sorana Cîrstea

După trei ani de relație, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt hotărâți să se căsătorească, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă. Apropiații vorbesc chiar și despre un inel de logodnă pe care jucătoarea de tenis l-ar fi primit în urmă cu ceva timp. Se pare că Sorana obișnuiește să poarte bijuteria doar atunci când se vede cu cei dragi. Cei doi îndrăgostiți încearcă să păstreze orice detaliu al relației lor cât mai departe de ochii curioșilor.

Cu toate că există planuri mari de viitor, Sorana Cîrstea nu a reușit să se apropie prea mult de familia lui Ion Ion. După ce Țiriac (seniorul) și-a impus setul lui de reguli, Ileana Lazariuc nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Sori nu are voie să-i cunoască pe cei doi băieți ai lui Ion Țiriac Jr. Potrivit apropiaților, Ileana invocă faptul că cei doi copii sunt mult prea mici pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu părinții lor și nu își dorește să îi bulverseze.

Ion Țiriac nu o vrea de noră

Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci, aflându-se în tribune. Din păcate, Sorana Cîrstea nu se bucură de aceeași susținere și din partea „socrului” Ion Țiriac. Miliardarul român pare să o evite pe partenera fiului său, drept dovadă că este de cele mai multe ori văzut în compania Simonei Halep. Nu este un secret pentru nimeni faptul că cele două jucătoare de tenis nu se înțeleg absolut deloc.

Pe lângă evenimentele sportive de mare anvergură, Ion Ion Țiriac și Simona Halep petrec timp împreună și departe de tenis. Lia Bugnar a povestit cum într-o zi a văzut-o pe jucătoarea de tenis alături de Ion Țiriac la piesa de teatru „Sta să plouă”.

Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”, a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.

Ion Ion Țiriac, mesaj de încurajare pentru iubita sa, Sorana Cîrstea

Până acum nu s-au afișat niciodată împreună, însă apropiații vorbesc despre o logodnă care ar fi avut deja loc și despre o viitoare căsătorie. Cu toate că n-au fost fotografiați împreună, Ion Ion Țiriac nu a ezitat să-și arate dragostea față de Sorana Cîrstea prin comentariile lăsate pe Instagram. Din păcate acestea au fost șterse la puțin timp de către sportivă, semn că preferă să rămână cât mai discretă.

Sorana Cîrstea are comentariile blocate, fiindu-le permis doar câtorva oameni să-i lase mesaje la poze. Cu toate că nu a lăsat să se mai vadă niciun mesaj de la iubitul ei, Ion Ion Țiriac nu se lasă și i-a mai scris câteva cuvinte frumoase la ultima poză postată.

Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient. ❤️🌌”, a scris Sori pe Instagram la ultima postare.

on Ion Țiriac i-a răspuns iubitei sale pentru a o încuraja și pentru a-i arăta că îi este aproape, chiar dacă nu se află în SUA lângă ea:

Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie🙌🏻”, a scris Ion Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea.

Urmăriți Playsport.ro și pe