Imagini unice oferite de Simona Halep. Cum a fost surprinsă la nunta sa. VIDEO

Moldoveanu Camelia 16.11.2021, 17:19
Imagini unice oferite de Simona Halep. Cum a fost surprinsă la nunta sa. VIDEO

Moment spectaculos și nemaivăzut cu Simona Halep și tatăl ei pe ringul de dans. Este clar faptul că jucătoarea de tenis moștenește talentul la dans. Așa cum a demonstrat în mai multe rânduri, Simo adoră să fie sufletul petreceri.

Simona Halep a rupt ringul de dans împreună cu tatăl ei

În urmă cu două luni, mai exact pe 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Întregul eveniment a avut loc în Constanța, la clubul Fratelli. Cu toate că petrecerea organizată a fost una restrânsă, ținând cont de restricțiile impuse de pandemia de Covid-19, distracția a fost una la cote înalte.

Simona Halep a postat pe contul ei de Instagram două filmulețe de la cununia civilă. Din imagini se poate observa faptul că partenerul de dans al jucătoarei de tenis a fost chiar tatăl ei, Stere Halep. Cei doi au rupt ringul de dans și cu siguranță o să-și amintească toată viața cu plăcere de acele clipe tată-fiică.

Atmosfera a fost pe măsura dorinței Simonei. Mirii şi-au dorit să petreacă alături de invitaţii lor la Fratelli. Atmosfera a fost încărcată de emoții de vocile lui Dan Bittman, Loredana Groza și Pindu.

Emoțiile părinților s-au contopit în fericirea celor doi. Simona Halep şi Toni Iuruc s-au ocupat până la cele mai mici detalii de eveniment. Meniul a fost alcătuit din bucate alese, langustine, faimoasele sarmale și un colț tradițional românesc s-au aflat, printre altele, pe lista preparatelor. Invitaţii şi-au putut delecta papilele gustative cu şampanie Dom Perignon, cu whisky Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Drama din viața profesională

Simona Halep se află acasă, asta după ce a trăit o nouă dramă pe plan profesional. Măcinată de accidentări pe tot parcursul sezonului, Simona Halep a cedat din nou. De această dată este vorba despre o problemă la genunchi.

Simona Halep a făcut un anunț oficial prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostul lider WTA spune că s-a accidentat în sfertul de finală cu italianca Jasmine Paolini.

Din păcate nu pot juca în semifinala din această seară, deoarece m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. As face orice să pot juca, dar este umflat și mă doare. Dacă aș juca, nu aș face decât să agravez situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor și fanilor de aici din Austria pentru o săptămâna fantastică. Sper să mă întorc”, a fost mesajul Simonei de pe Facebook.

Ultima întâlnire între Simona Halep și Jaqueline Cristian a avut loc la Transylvania Open, în urmă cu doar câteva săptămâni, iar Halep s-a impus atunci cu un dublu 6-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe