Imagini virale: Dat afară din Australia, Novak Djokovic s-a dus direct la slujba de Bobotează!

Moldoveanu Camelia / 19.01.2022, 16:36

Novak Djokovic a fost deportat din Australia și s-a îndreptat către Dubai, iar mai apoi către Serbia, urmând să călătorească în Marbella pentru o scurtă vacanță. După o perioadă încărcată din cauza proceselor prin care a trecut în speranța că își va putea apăra titlul la Australian Open, liderul ATP a simțit nevoia să roage. Aceasta a fost surprins la slujba de Bobotează, imediat după ce a aterizat în țara natală.

Novak Djokovic a mers la biserică după expulzarea din Australia

Expulzat din Australia, Djokovic a făcut o escală la Dubai și s-a îndreptat mai apoi către Serbia. În țara natală, Nole este un mic zeu și asta s-a văzut pe toată perioada în care a fost judecat pentru viza suspectă. Acesta a fost aștepta la aeroport de o mulțime de susținători, dar și de presă, însă a preferat să iasă pe ușa din spate și să evite contactul cu mulțimea agitată.

Toată lumea a așteptat să-l vadă în Belgrad, însă de luni și până miercuri acesta a preferat să stea departe de ochii curioșilor. Abia de Bobotează, pe rit vechi, acesta a fost surprins în public. Creștin ortodox convins, Nole a participat la slujbă alături de familia sa și s-a rugat împreună cu ceilalți enoriașii prezenți.

Potrivit publicației sârbe Telegraf, toată lumea aflată la slujbă s-a bucurat de prezența acestuia, însă nu și-au putut masca uimirea. Ciudat este faptul că liderul ATP a decis să ia o pauză de la viața publică, însă se pare că nu a putut sta departe de biserică într-o zi atât de importantă. Mai mult, acesta s-a și fotografiat cu unii dintre enoriașii strânși să se roage.

După o perioadă petrecută acasă, jucătorul de tenis o să plece într-o vacanță de 10 zile în Marbella (Spania) pentru a se relaxa alături de familie. Rămâne de văzut dacă nu cumva o să-și prelungească șederea, asta pentru că mulți organizatori de turnee nu s-au arătat dispuși să-l primească nevaccinat.

Repercursiuni serioase pentru Djokovic, dacă refuză în continuare vaccinarea

Directorul turneului de la Roma a dat de înțeles că Djokovic nu va putea participa la această competiție, dacă nu se va vaccina.

Am o relaţie de lungă durată cu Novak. Are o personalitate foarte puternică. Eu l-aş sfătui să nu se uite la ceea ce se întâmplă acum, ci la viitorul său. El va depăşi acest obstacol.

Participarea sa la turneul de la Roma (8-15 mai) depinde doar de el, dacă se înscrie. Noi vom respecta regulile. Dacă jucătorul este în regulă atunci când vine, nu vom avea nicio problemă şi niciun motiv să nu-l acceptăm”, a adăugat Sergio Palmieri.

Novak Djokovic a primit avertizări și din partea prim-ministrului Spaniei dar și a cancelarului Germaniei. Aceștia susțin că nu vor face concesii în privința sârbului și că regulile trebuie respectate.

Orice atlet care vrea să concureze în țara noastră trebuie să se supună regulilor și protocoalelor în vigoare”, a spus șeful executivului de la Madrid, conform Medium.com.

Cu toții trebuie să urmăm regulile, nu contează cine suntem”, a declarat cancelarul german, Olaf Scholz.