Imaginile de care și Gigi Becali a uitat. Cât de mult suferă patronul FCSB-ului când merge în pelerinaj la Muntele Athos. Video

Alex Matei 20.11.2023, 20:22

Imaginile de care și Gigi Becali a uitat. Cât de mult suferă patronul FCSB-ului când merge în pelerinaj la Muntele Athos.

Este de notorietate faptul că Gigi Becali obișnuiește să facă vizite dese pe Muntele Athos. În urmă cu mai mulți ani, acesta s-a lăsat filmat în timp ce străbătea drumul până la Mănăstirea Prodomu, de pe Muntele Athos.

Imaginile de care și Gigi Becali a uitat. Cât de mult suferă patronul FCSB-ului când merge în pelerinaj la Muntele Athos

Drumul străbătut de Gigi Becali, pe Muntele Athos, până la Mănăstirea Prodomu, nu este deloc ușor, având în vedere că patronul FCSB-ului îl face la pas, fără ajutorul vreunui autovehicul. Totodată, în videoclipul de mai jos, se poate observa că omul de afaceri nu are nici pe aproape parte de luxul de acasă, la Mănăstire, având în vedere că doarme în paturi supraetajate.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima. Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea.

Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește! Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimii tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, spunea Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe