“Îmi plăcea de el, dar l-am dat”. Gigi Becali anunță oficial plecarea unui jucător adus să fie vedeta FCSB

Radu Bordei 01.06.2023, 16:51
“Îmi plăcea de el, dar l-am dat”. Gigi Becali anunță oficial plecarea unui jucător adus să fie vedeta FCSB

Bilel Omrani nu a fost fotbalistul la care spera Gigi Becali. După ce l-a admirat și l-a „vânat” ani de zile, atacantul francez a ajuns la FCSB în acest sezon dar a fost departe de forma care l-a consacrat la CFR Cluj. De aceea, acesta nu va mai continua la echipă.

Gigi Becali, dezamăgit de prestațiile lui Omrani. „Mă mai înșel”

Cele două goluri și două pase decisive oferite de Omrani, în 22 de partide, au fost prea puțin ca să îi aducă un nou contract. Atacnatul francez a fost departe de ceea ce arătase la CFR Cluj, așa că va părăsi FCSB în această vară. Fotbalistul fusese adus la insistențele patronului.

Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata. Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe Meme, el se uită la meciuri. Eu urmăresc doar FCSB, nu la campionatul României! De-aia eu jucătorii nu-i cunosc și-l întreb pe Meme: ‘Bă, ăla cum e, ăla cum e?!’. Eu nu mă uit la jucători. Înțelegi? Sunt 2-3 jucători pe care i-am văzut și îi mai vreau eu.

Am învățat din greșeli, vom face o echipă să se bată și la campionat și în cupă și la cupele europene, a explicat finanțatorul

Chiricheş a cerut timp de gândire

Gigi Becali nu glumeşte. Latifundiarul din Pipera insistă pentru achiziţionarea lui Vlad Chiricheş şi a pus pe masă o ofertă generoasă pentru fundaşul lui Cremonese. Dacă va accepta să revină la FCSB, Chiricheş va câştiga lunar 30.000 de euro pe lună, mult totuşi sub salariul pe care îl încasează în Italia.

După ce i-a disponibilizat pe estonul Joonas Tamm şi pe Iulian Cristea, Becali caută cu disperare să întărească centrul defensivei. De mai multe zile, omul cu banii de la FCSB se află în contact cu Chiricheş şi speră să-l convingă pe acesta să revină la gruparea roş-albastră. Cu tot cu prime, Chiricheş ar putea ajunge să cîştige jumătate de milion de euro pe sezon.

Experimentatul fotbalist în vârstă de 33 de ani mai are contract valabil cu Cremonese pentru încă un sezon. Becali crede totuşi că Vlad Chiricheş va primi acceptul din partea italienilor de a pleca gratis încă din această vară. Cremonese a retrogradat în Serie B, iar trupa din „Cizmă” vrea să scape de jucătorii cu salarii mari. Chiricheş a cerut timp de gândire şi a promis că va da un răspuns până la sfârşitul acestei săptămâni. Internaţionalul tricolor, care are o remuneraţie de un milion de euro pe sezon la Cremonese, a fost tentat să refuze iniţial oferta sosită pe numele său de la Bucureşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe