Impresarul lui Vlad Chiricheș a reacționat, după oferta venită de la FCSB

Cosmin Olteanu 24.05.2023, 17:13
Impresarul lui Vlad Chiricheș a reacționat, după oferta venită de la FCSB

Impresarul lui Vlad Chiricheș a reacționat, după oferta venită de la FCSB. În prezent, fundașul, în vârstă de 33 de ani, este jucătorul celor de la Cremonese.

Vlad Chiricheș are, la Cremonese, un contract valabil până la 30 iunie 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Însă, având în vedere că formația italiană tocmai a retrogradat în Serie B, există șanse ca fundașul român să plece la altă echipă.

Impresarul lui Vlad Chiricheș a reacționat, după oferta venită de la FCSB

Pietro Chiodi a avut un comentariu scurt în legătură cu oferta venită de la FCSB, lăsând de înțeles că revenirea lui Vlad Chiricheș, la formația bucureșteană, este greu de realizat.

„Când a venit la Cremonese, Chiricheș a semnat pe doi ani, e jucătorul lor”, a declarat Pietro Chiodi, pentru GSP.

Vlad Chiricheș s-a accidentat din nou

Vlad Chiricheș a început din primul minut cel mai recent meci al lui Cremonese, pierdut categoric în fața Bologniei, 1-5. Însă, fundașul român a trebuit să fie înlocuit în repriza secundă, după ce a acuzat probleme musculare la coapsă și la aductori.

Din cauza accidentărilor dese, Chiricheș a fost titular doar în 13 dintre cele 15 meciuri bifate pentru Cremonese.

Vlad Chiricheș a fost transferat de Cremonese, în vara anului trecut, de la Sassuolo, pentru două milioane de euro. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, internaționalul român este cotat la 1.3 milioane de euro.

Gigi Becali: „Aștept un răspuns din partea lui Vlad Chiricheș”

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, a recunoscut faptul că a făcut o ofertă pentru Vlad Chiricheș și că, în prezent, așteaptă un răspuns din partea acestuia.

„A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns din partea lui Vlad Chiricheș. Da, e adevărat că i-am făcut o ofertă”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe