În casa cui a fost prinsă Simona Halep în urmă cu puțin timp! E un patron important din fotbalul românesc

Andrei Alexandra 02.11.2022, 18:14
În casa cui a fost prinsă Simona Halep în urmă cu puțin timp! E un patron important din fotbalul românesc

Simona Halep pare că se află într-o dispoziție destul de bună, în contextul ultimelor evenimente petrecute în viața ei. În timp ce își pregătește apărarea în scandalul de dopaj în care este implicată, jucătoarea de tenis în vârstă de 31 de ani și-a făcut timp pentru a-i face o surpriză Dianei Șucu, soția lui Dan Șucu, co-acționarul de la Rapid.

Simona Halep, în vizită la soția lui Dan Șucu, cu ocazia zilei acesteia de naștere

Cu ocazia zilei acesteia de naștere, Simona Halep i-a făcut o vizită la magazinul deținut de ea în „Băneasa Shopping City” din Capitală. Diana Șucu a fost plăcut impresionată de acest moment, pe care a ținut să îl împartă cu urmăritorii ei de pe Instagram.

„Ce surpriză plăcută, astăzi, a fost la noi în magazin Simona Halep!!!! Ce cadou minunat, …… de ziua mea!!!”, a transmis soția lui Dan Șucu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sucu Diana (@sucudiana)

Ce urmează pentru fostul lider WTA

Simona Halep are șanse extrem de mici să scape de suspendare după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat, la un control doping efectuat la ediția din acest an a turneului de la US Open. Este analiza făcută de Dorel Tocitu, doctor în biochimia efortului de înaltă performanță și șeful serviciului de Biochimie și Tehnologia Antrenamentului la Institutul Național pentru Cercetare în Sport.

El a oferit un interviu în exclusivitate pentru PlaySport, în care a explicat pe larg toate detaliile legate de cazul Simona Halep. Iar concluzia sa a fost una teribilă pentru fostul lider WTA: are șanse minime să scape de suspendare.

La întrebarea: „În concluzie, Halep are șanse minime să scape?”, Dorel Tocitu a răspuns ferm: „Minime spre zero!”. Anterior, el a explicat de ce crede acest lucru, dar și care ar fi totuși scenariul favorabil pentru jucătoarea de tenis în vârstă de 31 de ani. Acesta ar implica invocarea unui „viciu de procedură”. Dar, conform spuselor doctorului Tocitu, echipa româncei ar fi ratat deja momentul potrivit pentru acest lucru.

Cum se poate apăra Simona Halep

„(n.r. Ce are de făcut Simona Halep?) Două lucruri. Unu: să răspundă în fața comisiei la întrebarea cum a ajuns substanța în corpul ei. Iar aici totul depinde de abilitatea cu care va formula discursul. E nevoie de un poet de clasă, să lege o povestire de un anume fel.

(Și doi?) Istoria cazurilor ne arată că, după ce au cerut proba B, foarte puțini sportivi au obținut rezultat contrar probei A. E un prim pas greșit făcut de echipa lui Halep. Când tehnologia de depistare e atât de ridicată, nimeni nu și-ar compormite numele cu un verdict pozitiv în dreptul unui nume așa de mare din sportul mondial. Când au zis că e proba pozitivă, vă asigur că au folosit numeroase aparate și mulți oameni au lucrat la caz. Singurul lucru cu care se mai poate spera la ceva era pe procedură.

Niște chichițe formidabile. Cine a participat la proba B, ar fi trebuit să vadă dacă poate să speculeze câteva detalii. De exemplu, dacă regulamentul spune că formularul trebuie completat cu pastă neagră și e folosit un pix albastru, cere invalidare! Sau dacă ai scris data cu caractere romane în loc de arabe, la fel! Am dat niște situații ipotetice”, a spus Dorel Tocitu în interviul acordat jurnalistului Justin Gafiuc.

Urmăriți Playsport.ro și pe