În sfârșit a spus adevărul. De ce s-a despărțit Anamaria Prodan de fostul iubit: „Merită și el”

Andrei Alexandra 25.09.2023, 11:23

Anamaria Prodan este o familistă convinsă, fiind o femeie pentru care apropiații sunt cel mai important lucru. Celebra impresară a încercat să își refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf, dar norocul n-a fost de partea ei. Fosta soție a antrenorului celor de la Universitatea Craiova este în continuare singură.

Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată

Prima femeie impresar din sportul românesc, Anamaria Prodan, a fost invitată la Online Story by Cornelia Ionescu, unde a vorbit despre relația eșuată cu Flavius Nedelea. Fosta vedetă Playboy a dezvăluit, printre altele, care a fost adevăratul motiv al despărțirii de milionarul care i-a frânt inima fostei soții a lui Alex Bodi după ce s-a separat de faimoasa impresară.

Femeia de afaceri are numai cuvinte de laudă la adresa lui Flavius Nedelea. Chiar dacă nu au rezistat prea mult împreună, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit extrem de frumos despre bărbatul care i-a furat inima în primăvara acestui an.

Adevăratul motiv al separării de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o familie mare. Impresara de fotbal este o prezență foarte mediatizată pe plan național, datorită tuturor experiențelor prin care a trecut și pe care le-a expus public, într-un mod transparent. Ea a împărțit respectivele experiențe împreună cu Laurențiu Reghecampf, celebrul antrenor de fotbal căruia i-a dăruit un copil. Vedeta mai are două fete din relația cu Tiberiu Dumitrescu.

Fostul ei iubit, Flavius Nedelea, își dorește și el copiii lui. Omul de afaceri a fost dat de gol de celebra impresară.

Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului.”, a relatat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Urmăriți Playsport.ro și pe