Încă o afacere păguboasă pentru Real Madrid. Galacticii vor să aducă pe milioane bune un fotbalist pe care l-au avut în club vreme de 6 ani

Catinca Giosanu Bucur Dan 31.12.2022, 11:58
Încă o afacere păguboasă pentru Real Madrid. Galacticii vor să aducă pe milioane bune un fotbalist pe care l-au avut în club vreme de 6 ani

Real Madrid pare ocolită de noroc în ultima perioadă de timp. Ibericii au pus la cale un plan potrivit căruia să îl readucă pe norvegianul Martin Odegaard pe ”Santiago Bernabeu”. Problema este că ei vor trebui să bage adânc mâna în buzunare pentru a obține semnătura fotbalistului în vârstă de 24 de ani.

Ghinion pentru noul transfer al lui Real Madrid

Continuă veștile proaste pentru spanioli după ce au fost lăsați cu ochii în soare de către Kylian Mbappe. Spaniolii și-au pus în gând să îl aducă la echipă pe faimosul Martin Odegaard. Ceea ce îi îngrijorează este că vor trebui să plătească o avere în schimbul semnăturii sale.

Jurnaliștii din străinătate sunt aproape convinși că mijlocașul norvegian se va întoarce la Real Madrid. El a mai evoluat la clubul din Spania în perioada 2015-2021 și a avut cifre extraordinare la acel moment. Altfel nu ar fi rezistat atâția ani în sânul echipei iberice.

Cât îi costă, de fapt, pe spanioli noul transfer

Martin Odegaard se bucură de un real succes la Arsenal. El a marcat 6 goluri în actuala stagiune și a oferit 4 pase decisive. Și în sezonul trecut a avut cifre extraordinare. Atunci a marcat nu mai puțin de 7 de goluri și 4 assist-uri. Aceste performanțe l-au transformat într-un mijlocaș complet, de talie mondială.

Pentru antrenorul lui Arsenal Londra, Mikel Arteta, a fost de ajuns ce a văzut la Martin Odegaard în ultimele două sezoane. Tehnicianul a decis să îi acorde banderola de căpitan în semn de apreciere pentru munca depusă.

Galacticii trebuie să bage adânc mâna în buzunare

Din nefericire pentru ei, conducătorii lui Real Madrid au realizat mult prea târziu că au renunțat prea ușor la serviciile lui Martin Odegaard, fotbalist de pe urma căruia ar fi putut să încaseze o sumă colosală dacă nu îl vindeau la Arsenal în vara anului trecut.

Acum, ibericii sunt nevoiți să le facă o ofertă consistentă celor de la Arsenal pentru a-i convinge să își cedeze căpitanul.

Actuala cotă de piață a jucătorului norvegian este 60 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe