Încă o dezamăgire mondială, de la echipa națională de fotbal a României! Comentăm la PlaySport LIVE dezastrul cu Islanda, alături de doi ”avocați” ai lui Rădoi: Cristian Daminuță și Florentin Petre!

Sorin Chiriac 12.11.2021, 17:50

Șansele de a ajunge la baraj pentru echipa națională sunt tot mai mici după egalul cu Islanda, scor 0-0 în Ghencea.  Asta ca să nu spunem că sunt aproape de zero. „Tricolorii” au dominat pe tot parcursul meciului de aseară, însă nu au fost capabili de golul eliberator, care ne-ar fi trimis un pas mai aproape de barajul pentru Mondiale.

Din păcate, istoria se repetă și România va depinde de jocul rezultatelor în ultima rundă din faza grupelor. Dar șansele sunt extrem de mici!

Suntem la mâna Islandei, dar să nu e facem prea multe iluzii!

Egalul cu Islanda din această seară, scor 0-0, îi face viața grea lui Mirel Rădoi, la probabil ultimul său meci pe banca echipei naționale. Din păcate, duminică seară, la duelul cu Liechtenstein, România nu va mai porni cu prima șansă de a prinde locul de baraj.

„Tricolorii” vor avea nevoie ca Islanda să o încurce pe Macedonia de Nord, iar situația este destul de complicată în acest moment, nord-macedonenii având și un golaveraj net superior României.

Mirel Rădoi împarte în două fotbalul românesc

Nu doar soarta calificării pare pecetluită, ci și cea a lui Mirel Rădoi. Antrenorul a anunțat că sunt 51% șanse să nu mai continue la cârma naționalei, dar probabil că în realitate procentul este mult mai mare. Voci importante din fotbalul românesc, precum Adi Ilie sau Ciprian Marica l-au criticat pe Rădoi, dar există și destui oameni de fotbal care îl apără.

Comentăm la PlaySport LIVE dezastrul cu Islanda, alături de doi ”avocați” ai lui Rădoi: Cristian Daminuță și Florentin Petre!

Doi dintre aceștia vor fi invitații emisiunii PlaySport LIVE, din această seară. Fostul internațional Florentin Petre și fotbalistul care a trecut pe la Inter și AC Milan, Cristian Daminuță, vor fi invitații lui Sorin Chiriac, cel care face o pereche excelentă în atacul PlaySport LIVE, alături de jurnalistul Cătălin Mureșanu.

Vom avea reacții pro și contra și vom comenta declarații de după meci ale lui Mirel Rădoi și ale celor mai importanți fotbaliști de la echipa națională. De asemenea, vom dezbate cel mai important subiect: ce este de făcut în continuare, pentru a readuce fotbalul românesc în prim-plan. Și asta, plecând chiar de la discursul lui Mirel Rădoi de aseară, care a fost unul rar întâlnit în fotbalul românesc, în ultimii ani.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

Așa cum v-am obișnuit, nu vom menaja pe nimeni! Vom spune lucrurilor pe nume, fără a dori însă să lovim în persoane, ci doar pentru a fi constructivi.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.

Urmăriți Playsport.ro și pe