Încă o mega lovitură la Al Hilal. Au mai transferat o super vedetă chiar după Supercupa Europei

Alex Matei 18.08.2023, 08:59
Încă o mega lovitură la Al Hilal. Au mai transferat o super vedetă chiar după Supercupa Europei

Al Hilal a mai dat o lovitură pe piața transferurilor. După ce l-a prezentat oficial pe brazilianul Neymar, saudiții l-au luat și pe portarul Yassine Bounou ”Bono” de la Sevilla.

21 de milioane de euro va plăti Arabia Saudită pe marocan. La 32 de ani, Bono are în palmares două trofee câștigate cu Sevilla în cei patru ani cât a stat la echipă. Portarul a și fost prezentat oficial de Al Hilal la doar câteva zile după anunțul transferului superstarului brazilian Neymar.

Neymar, laude pentru campionatul saudit

Sud americanul a vorbit pentru presa din Arabia Saudită imediat după ce mutarea sa a fost oficializată.

Sunt aici să ajut campionatul să crească mai mult și mai mult. Deja se schimbă multe, au făcut multe transferuri. Cu siguranță campionatul va fi foarte competitiv, în special după toate transferurile făcute în această vară. Cristiano Ronaldo a început toate astea și toți au spus despre el că este ”nebun” și nu știu cum, dar astăzi puteți vedea că liga a crescut foarte mult.

Sunt foarte încântat și fericit să ajung într-un alt campionat. Este o experiență nouă, o provocare nouă și sunt nerăbdător să scriu istorie. Sunt entuziasmat de provocări, iar atunci când ai în față o provocare ca asta îți crește stima de sine. Mă aștept să avem un sezon foarte bun, să ne îndeplinim obiectivele. Consider că este important să existe competiție, de asta am venit în acest campionat. Evident, este o schimbare mare, însă o provocare nouă, a transmis Neymar într-un interviu acordat canalelor de socializare ale lui Al-Hilal.

În 2015, marocanul Yassine Bounou ”Bono” a fost în probe la Ceahlăul Piatra Neamț pentru care a și jucat în meciurile amicale ale nemțenilor, dar până la urmă nu a fost păstrat la echipă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe