Încă o plecare de la Dinamo. Jucătorul afirmă că și-ar fi dorit să rămână

Giosanu Catinca / 06.08.2022, 18:35
Încă o plecare de la Dinamo. Jucătorul afirmă că și-ar fi dorit să rămână

Portarul Mihai Eșanu a plecat de la Dinamo. Internaționalul român și-a încheiat contractul cu gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare după nouă ani. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani şi-a anunţat despărţirea de Dinamo printr-o postare pe Facebook.

Explicaţiile lui Mihai Eșanu după ce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo

Mihai Eșanu a lăsat să se înţeleagă, într-o postare pe Facebook, că se desparte de echipa Dinamo Bucureşti. El a subliniat că și-ar fi dorit să rămână la formația bucureșteană, însă oficialii echipei nu l-au mai dorit în lot. Motivul, evoluțiile slabe ale jucătorului.

Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări. Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor.

Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele.”, a scris Mihai Eșanu pe rețelele de socializare.

”Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine”

Portarul în vârstă de 24 de ani a fost desemnat cel mai bun jucător al lui Dinamo în două meciuri, cu Chindia (2-0) și cu Sepsi (0-0). Perfomanța a fost bifată sezonul trecut, însă conducătorii clubului sunt de părere că Eșanu nu joacă la nivelul care trebuie. Acesta este și motivul pentru care sportivul român și-a reziliat contractul cu Dinamo.

Mihai Eșanu este cotat la 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Șapte greșeli transformate în gol are cunoscutul portar pe conștiință, conform InStat, în sezonul 2021-2022. El a încasat mai mult de 30 de goluri în stagiunea precedentă.

„Aș dori să le transmit că îmi pare rău”

Mihai Eșanu a fost pus la zid de conducătorii echipei din șoseaua Ștefan cel Mare după ce Dinamo a retrogradat. El a declarat că îi pare rău pentru tot și le-a cerut scuze fanilor.

Nu vreau să dau niciun interviu perioada asta. Am, însă, un mesaj către suporteri: le mulțumesc pentru că au fost alături de noi până în ultima secundă și îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit.”, a spus Eșanu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Fostul portar al lui Dinamo Mihai Eșanu a mai fost legitimat la CS Balotești, echipă pentru care a evoluat în sezonul 2017/2018.