Încă o plecare de la FCSB în străinătate. Legia Varșovia a intrat pe fir pentru transferul jucătorului lui Toni Petrea

Octavian Vasilescu / 29.06.2022, 13:56
Încă o plecare de la FCSB în străinătate. Legia Varșovia a intrat pe fir pentru transferul jucătorului lui Toni Petrea

FCSB l-a cedat pe Valentin Gheorghe în Turcia (25 de ani), iar acum ar putea să renunțe și la Andrei Cordea (23 de ani).

GSP.ro scrie că Andrei Cordea se află pe lista celor de la Legia Varșovia. Polonezii se gândesc să-l împrumute pe Cordea, cu opțiunea unui transfer definitiv în vara anului 2023.

La fel s-a întâmplat cu Valentin Gheorghe. Aripa celor de la FCSB a plecat sub formă de împrumut la Umraniyespor, echipă nou-promovată din Turcia. Gigi Becali va încasa 50.000 de euro pentru acest împrumut, iar turcii vor fi nevoiți să achite 600.000 de euro în cazul unui transfer definitiv.

Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia

În cazul lui Cordea, Gigi Becali n-ar fi de acord cu varianta împrumutului. Conform sursei citate, polonezii de la Legia Varșovia se gândesc dacă să înainteze de acum o ofertă de transfer definitiv pentru Cordea.

Andrei Cordea se află din iulie 2021 la FCSB. El a fost transferat de la Academica Clinceni, în schimbul a 50.000 de euro.

Cordea a evoluat în 38 de meciuri în Liga 1, fiind titular în 30 de rânduri. El a înscris cinci goluri pentru vicecampioana României.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului ofensiv se ridică la 1,2 milioane de euro.

Ce prim 11 ar putea alinia FCSB în noul sezon

Un eventual transfer al lui Andrei Cordea ar putea schimba echipa de start a FCSB-ului pentru noul sezon. În mod normal, el ar fi favorit să înceapă titular.

  • Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului pentru începutul sezonului 2022/2023: Târnovanu – V.Crețu, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Fl.Tănase (cpt), F. Coman.

Gigi Becali a creionat atacul FCSB-ului, în direct la TV: „Nu avem nicio ofertă. Pentru nimeni! Dar îl punem pe Tănase să joace atacant, că el trebuie să joace în atacant situația asta. De ce? Vine Coman, care joacă în stângă. Tavi Popescu e tot stânga, deci trebuie să joace Tavi Popescu inter stânga”, a spus Becali, conform Sport.ro.

Programul echipei

FCSB și-a stabilit patru jocuri de pregătire pentru această perioadă:

  • FCSB – FC Sfântul Gheorghe: 29 iunie, baza FCSB, ora 18:00
  • Zimbru Chișinău – FCSB: 2 iulie, Stadionul Zimbru
  • FCSB – CS Mioveni: 6 iulie, baza FCSB, ora 18:00
  • Oțelul Galați – FCSB: 9 iulie, Stadion Oțelul – Galați, ora 20:00