Încă o șansă pentru Billel Omrani. Patronul lui FCSB a decis să-l lase pe atacant în lotul pentru Cluj

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.02.2023, 18:45
Încă o șansă pentru Billel Omrani. Patronul lui FCSB a decis să-l lase pe atacant în lotul pentru Cluj

Gigi Becali l-a criticat pe Billel Omrani după meciul pierdut de FCSB pe Arena Națională cu Farul Constanța, scor 2-3. Atunci, patronul echipei roș-albastre a spus că introducerea pe teren a atacantului algerian, în locul lui Andrea Compago, a fost o mutare neinspirată.

Se pare că Billel Omrani va fi inclus în lotul FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj

Becali i-a reproșat lui Omrani faptul că nu a putut scoate de pe linia porții lovitura de cap a lui Larie și că și-a înscris în propria poartă, ducând scorul la 2-2. După aceste declarații, s-a speculat că fotbalistul de 29 de ani ar urma să fie lăsat în afara lotului pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică seară.

Se pare însă că nu se va întâmpla acest lucru în cele din urmă. Potrivit digisport.ro, Billel Omrani va face parte din lotul deplasat de vicecampioana României la Cluj-Napoca, în ciuda faptului că atacantul a acuzat ceva probleme de sănătate în această săptămână, respectiv anumite probleme la stomac.

Totuși, el s-ar fi recuperat în totalitate și ar fi apt de joc. Conform sursei citate, Omrani „va evolua sigur în Gruia”, fie de la începutul jocului, fie intrând pe parcurs. Rămâne de văzut acum dacă această informație se va confirma.

Ce a spus Gigi Becali după eșecul cu Farul Constanța

Patronul FCSB-ului a spus că regretă introducerea pe teren a lui Billel Omrani, care s-a produs în minutul 61, la scorul de 2-1 pentru echipa roș-albastră. Însă, pe de altă parte, Becali a dat semne că a trecut destul de ușor peste această înfrângere.

„Nu m-am supărat așa de tare, pentru că a fost un eveniment. La final, m-am gândit că nu mai sunt ca înainte, cu patimă. Până la urmă, asta e viața lui Gică, fotbalul. S-ar fi mâhnit el, dacă lua bătaie. La el contează numai fotbalul, la mine, nu. Așa a vrut Dumnezeu.

Dacă era chestiune de joc, era o problemă. Golul trei a fost valabil. Plus că am avut multe ocazii, mingea a fost numai la noi. Am făcut greșeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani. A dat și acel autogol….a dat în minge…așa fost să fie. Problemă nu e”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Ce a spus Becali despre meciul cu CFR Cluj

Legat de meciul cu CFR Cluj, Becali a spus că un eșec în Gruia practic ar fi sinonim cu ieșirea FCSB-ului din lupta pentru titlu.

Orice se poate întâmpla. Un meci egal ar fi bun, am mai conta. Dacă mâncăm bătaie, nu mai… Se fac 12 puncte, 6 diferență în play-off. Nu mai ai cum să mai speri. Te gândești doar la cupele europene după”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe