Încă o umilință pentru amanta lui Gerard Pique. Ce a postat Shakira pe net

Alex Matei 31.03.2023, 22:57
Încă o umilință pentru amanta lui Gerard Pique. Ce a postat Shakira pe net

Shakira nu a uitat de amanta lui Gerard Pique. Starul pop nu ratează niciun prilej să o atace pe cea care i-a furat inima fostului ei soț. Ultimul episod a venit după ce vedeta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram. Mesajul a fost unul edificator.

A pus iar „ținta” pe amanta lui Pique. Shakira nu uită și nu iartă

Triunghiul amoros Shakira, Gerard Pique și Clara Chia a stârnit foarte multe discuții în ultimele luni. Mai ales după destrămarea căsniciei dintre fostul fotbalist și cântăreață. Shakira nu a trecut ușor peste infidelitatea bărbatului și nu a ezitat să găsească metode prin care să îi atace pe fostul fundaș și noua lui iubită. După ce a scos un cântec de succes prin care râdea de noua relație a fostului soț, columbianca a postat o poză pe constul de Instagram cu mesajul „Chiaroscuro” (clarobscur). Este clar o referire la numele noi iubite a lui Pique, iar Shakira îl folosește într-un mod derizoriu.

Fanii au pareciat și ei jocul de cuvinte al cântăreței pe care l-au interpretat drept un mod de a-și lua la revedere de la „Obscur”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Plănuieşte să se mute la Miami

Ruptura dintre Shakira şi Pique a fost oficializată în urmă cu aproape nouă luni. La mai puţin de jumătate de an de la divorţ, Shakira a început, conform jurnaliştilor iberici, să se implice într-o altă relaţie.

Identitatea noului iubit al cântăreţei a rămas încă necunoscută, dar, din primele informaţii prezentate de canalul TV spaniol Telecinco, acesta locuieşte în Miami. Presa a zvonit deja de mai mult timp că Shakira ia în calcul să se mute, alături de cei doi băieţi ai săi, de la Barcelona în Statele Unite ale Americii. Noul termen avansat de apropiații columbiencei este Paștele, când va profita de vacanța de la școală a copiilor.

Înaintea relației cu Pique, pe care l-a cunoscut în 2010, Shakira a format un cuplu cu Antonio de la Rua, fiul președintelui de la acea vreme al Argentinei. Relația acestora a durat din 2000 până în 2011, în ianuarie, atunci când cântăreața a anunțat despărțirea.

Shakira l-a cunoscut pe Pique în 2010 şi a petrecut alături de acesta timp de 12 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe