Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. 20.000 de euro au intrat în conturile lui Montini

Gabriel Peneș 10.02.2021, 21:47
Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. 20.000 de euro au intrat în conturile lui Montini

Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. 20.000 de euro au intrat în conturile lui Montini. Atacantul Mattia Montini, care, între timp, s-a transferat la Astra, a primit suma pe care o avea de recuperat. Clubul din Ștefan cel Mare se confruntă cu mari probleme financiare de când a intrat în „zodia Pablo Cortacero”. Numeroși jucători au plecat, alții încă își așteaptă banii promiși inițial.

Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. 20.000 de euro au intrat în conturile lui Montini

Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. Mattia Montini a primit cei 20.000 de euro cuveniți pentru salariile neprimite, scrie GSP.ro. Cei mai mulţi jucători au plecat de la echipă din cauza restanţelor financiare. Problemele au devenit şi mai mari, după ce şi jucătorii mai vechi şi-au cerut banii. Mattia Montini avea şi el o sumă impresionantă de recuperat de la Dinamo tocmai din sezonul trecut al Ligii 1.

Atacantul italian a semnat cu Astra în luna octombrie, din postura de jucător liber de contract, după ce giurgiuvenii l-au vândut pe Denis Alibec în Turcia, la Kayserispor, pentru 900.000 de euro. După ce şi-a depus memoriu pentru a-şi primi banii, problema atacantului italian a fost rezolvată tocmai acum. În conturile jucătorului au ajuns nu mai puţin de 20.000 de euro. Astfel, clubul din ,,Groapă” a reuşit să mai scape de încă o datorie din multe altele. 17 goluri a înscris atacantul de 28 de ani pentru Dinamo în cele 47 de partide jucate. 550.000 de euro este cota italianului acum, potrivit tranasfermarkt.com.

Contra, în Anglia? O echipă de tradiție l-a pus pe lista scurtă
Încă un jucător și-a încheiat conturile cu Dinamo în mod oficial. 20.000 de euro au intrat în conturile atacantului Mattia Montini. Dar și Cosmin Contra își așteaptă plata salariilor restante pentru lunile în care i-a antrenat pe dinamoviști

Cosmin Contra, fostul antrenor al „câinilor”, are de recuperat 75.000 de euro

Nu doar jucătorii au de recuperat sume importante de la Dinamo. Chiar fostul tehnician al grupării, Cosmin Contra, a depus memorii la FRF pentru a-și primi salariile restante. De fapt, conform propriilor declarații, Contra nu a văzut niciun ban în cele câteva luni în care a antrenat gruparea alb-roșie. Astfel, el a depus memorii la comisiile FRF pentru a cere plata salariilor respective. În total, 75.000 de euro, drepturi cuvenite până în 3 decembrie 2020, când a plecat de pe banca tehnică.

El a fost acuzat de un membru marcant al DDB că face rău grupării dinamoviste prin acțiunile sale. Fostul ministru și deputat, Andrei Gerea l-a învinuit pe „Guriță” că a girat planul spaniolilor, inclusiv aducerea unor jucători pe salarii uriașe.

A băgat Dinamo în groapă, a acceptat această bășcălie, el ca antrenor. Dacă nu-și va primi banii, ce va face domnul Contra? O să bage clubul în faliment? O să-l bage în Liga 4? Asta vrea el, după mintea lui asta trebuie să se întâmple. Alții, pentru abuz în serviciu plătesc cu libertatea”, a spus Andrei Gerea, printre altele, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe